Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Πάρης κάνει απόπειρα αυτοκτονίας
Media

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Πάρης κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη στα προσεχή επεισόδια της καθημερινής σειράς του Alpha, Ο Παράδεισος των Κυριών.

Ένα απρόσμενο γεγονός αναμένεται να ταράξει την οικογένεια Βασιλείου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το περιοδικό Mytv, ο Πάρης κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Όμως ο νεαρός, μόλις συνέρχεται, και έπειτα από παρότρυνση του πατέρα του, καταγγέλλει στην Αστυνομία πως ο Ντίνος προσπάθησε να τον σκοτώσει.


Πρωταγωνιστής των εξελίξεων είναι ο Πάρης, που, όπως θα δούμε, πάνω σε μια στιγμή αδυναμίας, αποφασίζει να δώσει τέλος στη ζωή του με δραματικό τρόπο. Όταν οι γονείς του πληροφορούνται για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο γιος τους, σαστίζουν και σπεύδουν αμέσως στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται. Η Όλγα δεν μπορεί να πιστέψει πως το παιδί της έφτασε σε αυτό το σημείο και προσεύχεται να ξεπεράσει τον κίνδυνο. Οι γιατροί σώζουν τελικά τον Πάρη, ο οποίος πρέπει να νοσηλευτεί προληπτικά για λίγες ημέρες στο νοσοκομείο.

Κάποια στιγμή, ο Αποστόλης, θέλοντας να μη μαθευτεί η πράξη του γιου του αλλά και να απαλλαγούν για πάντα από τον Ντίνο, προτείνει στον Πάρη να τον κατηγορήσει για απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον του. Ο τελευταίος, λοιπόν, που έχει κόντρα με τον Παπακώστα, δέχεται. Την ίδια ώρα, η Όλγα πείθει την Αμαλία να επισκεφθεί τον Πάρη στο νοσοκομείο. Η κοπέλα, όταν φτάνει εκεί, μαθαίνει ότι ο Ντίνος προσπάθησε να σκοτώσει τον Πάρη και ταράζεται, αφού αδυνατεί να δεχτεί πως ο αγαπημένος της έφτασε σε αυτό το σημείο. Στη συνέχεια, ο Πάρης δίνει κατάθεση στην Αστυνομία και καταγγέλλει τον Ντίνο Παπακώστα για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Παράλληλα, η μεγάλη στιγμή για τον τελευταίο φτάνει, καθώς πραγματοποιούνται τα εγκαίνια του καταστήματος «Ο Παράδεισος των κυριών».

Όσο, όμως, οι καλεσμένοι απολαμβάνουν τα εκλεκτά εδέσματα, οι υπάλληλοι του καταστήματος βρίσκονται σε αναταραχή, καθένας για τους δικούς του λόγους. Κόσμος, μουσική, φαγητό, όλα φαίνονται να πηγαίνουν περίφημα στα εγκαίνια του «Παράδεισου». Η επιτυχία τους είναι τεράστια, δυστυχώς, όμως, επισκιάζεται από ένα δυσάρεστο γεγονός. Η Αστυνομία φτάνει στο κατάστημα με ένταλμα σύλληψης για τον Ντίνο.

Εκείνος σοκάρεται όταν μαθαίνει πως ο Πάρης τον κατηγόρησε για απόπειρα δολοφονίας και πάνω στον θυμό του, καταφέρνει να διαφύγει και πηγαίνει να συναντήσει τον αντίζηλό του για να λογαριαστεί μια και καλή μαζί του! Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Χριστόφορος και η Βικτώρια δίνουν τη χαριστική βολή στην Αμαλία, καθώς της αποκαλύπτουν πως ο Ντίνος είναι παντρεμένος. Η είδηση αυτή πληγώνει την κοπέλα, η οποία αποφασίζει πως δεν θέλει να τον ξαναδεί ποτέ!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved