Θανάσης Ευθυμιάδης: Αποκάλυψε τι θα δούμε στις «Ρίζες» (video)
Media

Θανάσης Ευθυμιάδης: Αποκάλυψε τι θα δούμε στις «Ρίζες» (video)

Με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς ντοκιμαντέρ που παρουσιάζει από το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 13:40, ο Θανάσης Ευθυμιάδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για τον τρόπο ζωής του.  

Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε τον Θανάση Ευθυμιάδη αναφέροντας πόσο γαληνεμένο και ευτυχισμένο τον βλέπει τα τελευταία χρόνια. Εκείνος ανταπέδωσε λέγοντας:«Είσαι από τα άτομα που έχεις την ενέργεια φυσικά, είναι δώρου θεού σε σένα». Συμπλήρωσε μάλιστα ότι οι περισσότεροι άνθρωποι πρέπει να κάνουν πολλή δουλειά προσωπική για να είναι χαρούμενοι με απλά πράγματα, όπως το να βλέπουν μια φίλη τους.

Με τη σειρά ντοκιμαντέρ «Ρίζες», που κάνει πρεμιέρα στο MEGA το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 13:40, ο Θανάσης Ευθυμιάδης, σε έναν διαφορετικό ρόλο από εκείνον του ηθοποιού, μας προτείνει να ανακαλύψουμε έναν νέο τρόπο ζωής και να αποκτήσουμε μία νέα καθημερινότητα μέσα από τη φυσιολατρία και την πνευματικότητα.

Μιλώντας για τις «Ρίζες», περιέγραψε όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο με θέμα την ισορροπία: «Προσεγγίσαμε το θέμα της ισορροπίας από όλες τις πλευρές, και από την ψυχολογική και από τη σωματική. Συναντήσαμε ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα. Ανθρώπους που έχουν πετύχει την ισορροπία παρά την αρνητικότητα». Ακούγοντας αυτούς τους ανθρώπους για τις ανάγκες του ντοκιμαντέρ, ο Θανάσης Ευθυμιάδης εξήγησε πώς μπορούμε να κατακτήσουμε την ισορροπία: «Ισορροπία σημαίνει να αναλάβουμε την ευθύνη της ζωής μας, να πούμε “δεν θέλω να γέρνω μία από εδώ και μία από εκεί ανάλογα με το τι κάνει ο πολύς ο κόσμος και τι λένε εκείνοι που κανονίζουν τα πράγματα”. Να βρούμε ο καθένας κάτι που τον κρατάει σε επαφή με τον εαυτό του, σε καθημερινή βάση. Να αφήσουμε το κινητό για λίγο στην άκρη έστω και για λίγα λεπτά, να πούμε “αυτά τα λεπτά τα θέλω για μένα, θέλω να δω τι γίνεται στον κόσμο που υπάρχει μέσα μου”».

Οι «Ρίζες» είναι αποτέλεσμα του διαφορετικού τρόπου ζωής που ακολουθεί ο Θανάσης Ευθυμιάδης τα τελευταία χρόνια:«Έχει καμιά δεκαριά χρόνια που άρχισε συνειδητά να γίνεται ανάγκη να βαδίσω σε αυτόν τον δρόμο, παρόλο που τα πρώτα χρόνια δεν ήταν καθόλου εύκολα. Τα μονοπάτια για την κορυφή είναι πολλά και ο καθένας διαλέγει πώς θέλει να το βαδίσει», ανέφερε.

Τόνισε μάλιστα ότι η κορυφή δεν είναι η επιτυχία ή η δόξα:«Είναι η χαρά. Αν στο τέλος της ημέρας δεν νιώθεις χαρούμενος με αυτά που κάνεις, πρέπει να ψάξεις κάπου αλλού. Άκουσα την εσωτερική φωνή που με ρωτούσε αν είμαι χαρούμενος».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved