Love island: Τα ''καυτά'' φιλιά, ο άγριος τσακωμός και τα κλάματα
Media

Love island: Τα ''καυτά'' φιλιά, ο άγριος τσακωμός και τα κλάματα

Στο νέο επεισόδιο του Love island είδαμε τα ζευγάρια να βρίσκονται σε… αναβρασμό μετά τις νέες προσθήκες στην βίλα.

Η Χριστίνα έλαβε ένα μήνυμα το οποίο φάνηκε να ταράζει αρκετά τον Αλέξανδρο Κ. που για πρώτη φορά φοβήθηκε μήπως τη χάσει. Το μήνυμα όμως δεν ήταν αυτό που φαντάστηκε εκείνος.

Το ζευγάρι μετά την πρώτη χαρά και τα ''καυτά'' τους φιλιά είχε έναν άγριο καυγά και αφορμή στάθηκε η ζήλια του Αλέξανδρου. Αυτό ήταν κάτι που κατέστρεψε τη βραδιά τους στη σουίτα.

Η Ιωάννα που μέχρι στιγμής είχε δείξει μία συμπάθεια προς τον Γιώργο Κ. έμαθε για το φιλί του με την Κλαούντια και… ξενέρωσε. Ένα παιχνίδι μέσα στη βίλα έκλεισε τα μάτια στα αγόρια και τα γέμισε φιλιά.

Η Κλαούντια δεν έμεινε ευχαριστημένη με αυτή την εξέλιξη, καθώς με τον Γιώργο Κόρκα υπήρχε φλερτ και είχαν πλησιάσει πολύ ο ένας τον άλλον.

Λίγη ώρα μετά τα παθιασμένα φιλιά του Κόρκα με την Ιωάννα, ο παίκτης είχε συζήτηση με ορισμένους άλλου παίκτες και δήλωσε πως:«Έχω εφιάλτη μη μου μείνει καμιά γκόμενα τσιμπούρι εδώ».

Η αναλογία ανάμεσα στους Islanders δεν ήταν υπέρ για τα αγόρια τα οποία είδαν πλέον το ενδεχόμενο της αποχώρησης ως μία πιθανότητα την ώρα που ο Αργύρης ξεκίνησε τα ραντεβού με τα κορίτσια και μάλιστα εκτός βίλας.

Μετά και την ολοκλήρωση των ραντεβού έφτασε και η ώρα να επιλέξουν οι δύο νέοι πειρασμοί το ταίρι τους. Την αρχή έκανε η Ιωάννα, η οποία προτίμησε τον Κόρκα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved