Σασμός: Η Θοδώρα ερωτεύεται τον μυστηριώδη Λευτέρη
Media

Σασμός: Η Θοδώρα ερωτεύεται τον μυστηριώδη Λευτέρη

Σασμός: Ένας νέος άντρας μπαίνει στη ζωή της Θοδώρας και εκείνη είναι έτοιμη να ερωτευτεί ξανά. Την ίδια στιγμή, η εμφάνιση του Ευθύμη ταράζει τον Αντώνη, ενώ ο τελευταίος στήνει παγίδα στον πραγματικό δολοφόνο του Αγγέλου και η Καλλιόπη αφήνεται ελεύθερη.

Οι φόβοι όλων πως οι Βρουλάκηδες θα ζητήσουν εκδίκηση για τον θάνατο του Άγγελου γίνονται πραγματικότητα, όταν μία μεγάλη έκρηξη αναστατώνει όλο το χωριό. Ταραγμένοι όλοι διαπιστώνουν πως ο κρότος ακούστηκε από το σπίτι των Σταματάκηδων και σπεύδουν να δουν τι συμβαίνει. Εκεί βρίσκουν μόνο τον Αστέρη στο έδαφος τραυματισμένο και οι πιο ψύχραιμοι του δίνουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια ο νεαρός μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Τα νέα της έκρηξης διαδίδονται γρήγορα σε όλο το χωριό και η Αργυρώ είναι σε μεγάλη ταραχή αγωνιώντας για την υγεία του Αστέρη. Εν τω μεταξύ, ο Αντώνης συλλαμβάνει τα ξαδέλφια της Μαρίνας, σίγουρος ότι εκείνοι είναι οι δράστες της επίθεσης στο σπίτι των Σταματάκηδων. Ωστόσο, και εκείνοι αλλά και ο Παύλος αρνούνται οποιαδήποτε ανάμειξη σε αυτή την υπόθεση. Όλοι είναι αναστατωμένοι από τις εξελίξεις και η Μαρίνα συμβουλεύει την Αργυρώ να πάρει τον Σταύρο και το παιδί και να επιστρέφουν στο Ρέθυμνο, μακριά από τις εντάσεις.

Την ίδια στιγμή, η Καλλιόπη μαθαίνει με τρόμο για την επίθεση στο σπίτι της και τον τραυματισμό του γιου της και κατηγορεί τον Παύλο, που μαθαίνει πως γύρισε στο χωριό. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, κάποια νέα στοιχεία για την υπόθεση της δολοφονίας του Αγγέλου έρχονται στο φως και ίσως βγάζουν από το κάδρο του ενόχου την Καλλιόπη. Η πιθανότητα να έχει κάνει τον φόνο του Αγγέλου κάποιος τρίτος γεμίζει ελπίδα τον Μαθιό πως η μητέρα του θα αφεθεί ελεύθερη.

Οι υποψίες για τον θάνατο του Άγγελου πέφτουν στον Κώστα

Η Θοδώρα κάνει μια επεισοδιακή γνωριμία με τον Λευτέρη από τον οποίο και γοητεύεται. Ο Λευτέρης είναι μυστικός αστυνομικός, έξυπνος, αποφασιστικός κι αφοσιωμένος στη δουλειά του και στις αποστολές του. Εξαιτίας αυτού, όμως, δεν έχει προσωπική ζωή. Παράλληλα, η γιαγιά Ειρήνη κι ο Μαθιός έρχονται αντιμέτωποι, ενώ ο Παύλος μαθαίνει πως όσο έλειπε έγιναν γεγονότα που δεν τα περίμενε και ταράζεται.

Την ίδια στιγμή, η Βασιλική αγωνίζεται να πείσει τον Νικηφόρο να φύγει για το Ηράκλειο, μακριά από τον κίνδυνο της βεντέτας. Εκείνος, όμως, έχει διαφορετικά σχέδια. Το μυαλό του γιου της τρέχει ξανά στον, θάνατο του πατέρα του και τον φονιά του και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να βρεθεί.

Ταυτόχρονα, η Καλλιόπη ζητάει τη βοήθεια της Στέλλας για να τα ξαναβρεί με τον Αστέρη, αλλά εκείνος συνεχίζει να έχει σκληρή στάση απέναντι της. Από την άλλη, ένας παλιός αγαπημένος γνώριμος επισκέπτεται τον Αστέρη και τον βοηθάει να σκεφτεί πιο ψύχραιμα τα πράγματα, αλλά μία συνάντηση με την Αργυρώ ίσως αφήνει να φανεί το φως μιας ελπίδας. Κανείς από τους δύο δεν μοιάζει ικανός να ξεχάσει όσα έχουν ζήσει και νιώθουν. Οι μέρες περνούν και ο Μαθιός, με τη βοήθεια της Στέλλας, προσπαθεί μάταια να πείσει τον Αστέρη πως η Καλλιόπη είναι αθώα για τον φόνο του Αγγέλου. Μάλιστα, για πρώτη φορά, ο Αντώνης έχει πολλούς λόγους για να το πιστεύει και να στρέψει τις υποψίες του στον Κώστα. Την ίδια στιγμή, η Θοδώρα καταλήγει να περνάει τη βραδιά της στο σπίτι του Λευτέρη, ο οποίος την επομένη έχει προβλήματα με την Αστυνομία.

Η άφιξη του Ευθύμη ταράζει τον Αντώνη

Ο Παύλος, μετά την επιστροφή του, αποφασίζει να μάθει πού βρίσκεται και τι κάνει η πρώην γυναίκα του, η Αιμιλία. Ωστόσο, όσα μαθαίνει τον πληγώ[1]νουν. Ο ίδιος εξομολογείται στον παπά και στη Μαρίνα για τη σχέση της Αιμιλίας με τον Δημήτρη, που ανακάλυψε και τον πονάει. Την ίδια στιγμή, ο Μανόλης έχει μία συνάντηση με τον Μαθιό, που τον φτάνει στα όριά του, καθώς ακόμη μία φορά μιλούν έντονα. Από την άλλη, η Καλλιόπη αρχίζει να έχει ελπίδες ότι θα αφεθεί ελεύθερη, καθώς ο Αντώνης στήνει μια παγίδα στον Κώστα με δόλωμα την Ασπα, που δέχεται να διακινδυνεύσει παρά τις αντιρρήσεις της Αργυρώς.

Η σύλληψη του πραγματικού δολοφόνου του Αγγέλου πέφτει σαν βόμβα στο χωριό. Ο Κώστας είναι αυτός που σκότωσε τον γιατρό θολωμένος από τη ζήλια του για τη σχέση του Αγγέλου με την Άσπα. Η αποφυλάκιση της Καλλιόπης, όμως, προκαλεί την έκρηξη της Αργυρώς, η οποία επιτίθεται στον Αστέρη. Εν τω μεταξύ, ο Νικηφόρος επιμένει να θέλει να μείνει λίγο ακόμη στο χωριό, αλλά η εμμονή του να φέρει επάνω του όπλο ανησυχεί την Τζένη, η οποία αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από τη Βασιλική. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Μανόλης εξαφανίζεται από το χωριό και κανείς δεν γνωρίζει πού βρίσκεται, την ίδια στιγμή που η Θοδώρα αρχίζει να νιώθει έλξη για τον Λευτέρη.

Παράλληλα, η άφιξη του Ευθύμη στο νησί προβληματίζει τον Αντώνη. Πρόκειται για έναν φίλο του Παύλου. Ο Ευθύμης είχε μπλέξει με λαθρεμπόριο όπλων και λίγα χρόνια πριν η Αστυνομία τον συνέλαβε και κατάσχεσε το εμπόρευμά του. Μπήκε φυλακή και τώρα βγαίνει και γίνεται ιδιοκτήτης ενός μπαρ στο Ρέθυμνο. Παράλληλα, ο Αντώνης προσπαθεί να βρει τρόπο για να ανακοινώσει τη σχέση του με τη Μαρίνα στον Παύλο, χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα.

Πηγή: Mytv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved