Η γη της ελιάς: Η Εύα πιάνει στα πράσα Ιουλία – Στάθη
Media

Η γη της ελιάς: Η Εύα πιάνει στα πράσα Ιουλία – Στάθη

Η γη της ελιάς: Αφού δεν καταφέρνει να απαγάγει τη μικρή Στέλλα η Κατερίνα πολιορκεί ερωτικά τον Φίλιππο και τον φέρνει σε δύσκολη θέση. Όμως όλοι πλέον έχουν αρχίσει να την υποψιάζονται. Σύντομα οργανώνει νέα αρπαγή του μωρού, αλλά ευτυχώς ο Φίλιππος καταφέρνει να την εμποδίσει..

Σοκ για την οικογένεια Στεφανέα... Η απόπειρα αρπαγής του μωρού τούς έχει συνταράξει όλους και φυσικά σπεύδουν στην αστυνομία για να καταγγείλουν το φοβερό περιστατικό. Στο μεταξύ, η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της «ασθενούς» Κατερίνας έχει αρχίσει να κινεί υποψίες. Κυρίως η στάση της απέναντι στον Αλέξη και τον Άρη έχει γεμίσει ερωτηματικά τόσο την Εύα όσο και τη Βασιλική. Η Αλκμήνη, από την άλλη, εξομολογείται το σχέδιό της στον Λυκούργο και αποφασίζει να τα παίξει όλα για όλα προκειμένου να ξανασμίξουν ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη.

Η Μυρτάλη βάζει την Ευτυχία στο στόχαστρο, θεωρώντας πως έχει πλευρίσει τον Κουράκο, και της μιλά έξω από τα δόντια. Η Ευτυχία βέβαια βλέπει τα όνειρά της να γκρεμίζονται όταν έρχεται αντιμέτωπη με την πικρή αλήθεια, καθώς ο Γιώργης τής επιβεβαιώνει ότι ξαναγύρισε στην Ιουλία. Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος συμβουλεύει την αδελφή του να κάνει άμεσα παιδί με τον Κουράκο, για να σώσει τον γάμο της. Ο Στάθης διατηρεί σκληρή στάση απέναντι στην Εύα, η οποία αποφασίζει να σταματήσει να τον παρακαλάει. Ο Χρήστος και η Μυρτάλη έρχονται όλο και πιο κοντά, προκαλώντας την οργή του Αλέξη. Οι κινήσεις της Κατερίνας βγαίνουν σιγά σιγά στο φως. Ο Αλέξης αποκαλύπτει στη Μαργαρίτα ότι η Κατερίνα τον πλησίασε ερωτικά, ενώ η Εύα περιγράφει στη Βασιλική όσα συνέβησαν με τον Άρη. Η Αρετή πηγαίνει στον Στάθη με προθέσεις συμφιλίωσης, αλλά η συνάντησή τους θα έχει πολύ άσχημη κατάληξη. Η Μυρτάλη επιτίθεται στον Κουράκο σχετικά με την Ευτυχία, ωστόσο εκείνος αντιδρά πολύ έντονα. Σύντομα η Ιουλία ξεκαθαρίζει μαζί του το ζήτημα της απόκτησης παιδιού και η απάντησή του δεν της αρέσει καθόλου.

Ερωτική... επίθεση

Ο Φίλιππος θα έρθει αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη έκπληξη όταν η Κατερίνα θα μπει στην κρεβατοκάμαρα και θα του επιτεθεί... ερωτικά. Ταραγμένος από τη συμπεριφορά της, ζητά τη συμβουλή του Λυκούργου και του Στάθη για το πώς να χειριστεί την κατάσταση. Και οι δύο τού λένε να μην το πει στη Βασιλική... Ο Αλέξης σαμποτάρει την εκδρομή του Χρήστου και της Μυρτάλης, οι οποίοι αναγκάζονται να την ακυρώσουν. Η Μυρτάλη ξεσπά τα νεύρα της στην Ισμήνη και οι δυο συνεργάτιδες δεν θα αργήσουν να μαλώσουν. Την ίδια στιγμή, ο Στάθης εξακολουθεί να κρατά σκληρή στάση απέναντι στην Εύα και η Βασιλική τής προτείνει να κάνει υπομονή.

Ο Λυκούργος αποφασίζει να προχωρήσει τα σχέδια του γάμου του με τη Χάιδω, αλλά μια συνάντηση με τη Ράινα τινάζει στον αέρα την οικογενειακή του ησυχία. Η Χάιδω βρίσκει προκλητική την παρέα που κάνει ο Λυκούργος με τη Ράινα και οι δυο τους καβγαδίζουν πολύ άσχημα. Η Ασπασία βλέπει τον Θανάση σε τρυφερό ενσταντανέ με την Αναστασία. Έτσι, συμβουλεύει την Αρετή να διερευνήσει το ενδεχόμενο εκείνος να έχει σχέση με την Αναστασία. Ο Κωνσταντίνος ζητά για μια ακόμα φορά από τον Δημοσθένη να τον αποδεσμεύσει από τις παρανομίες. Η Κατερίνα νιώθει τον κλοιό να στενεύει και ζητά από τους συνεργάτες της να επισπεύσουν την απαγωγή. Η Αντιγόνη εξομολογείται στην Εύα την προσωπική της ιστορία με τη μικρή Αγγελική και εκείνη της προτείνει να κάνει την καρδιά της πέτρα και να μην αποκαλύψει την αλήθεια στο παιδί. Η Χάιδω, ο Φίλιππος και η Βασιλική ξυπνούν και διαπιστώνουν πως η Κατερίνα είναι άφαντη. Όσο την αναζητούν, ανακαλύπτουν πως δεν είναι άρρωστη και πως συνέχιζε να κάνει χρήση ναρκωτικών. Ο Ισίδωρος ενημερώνει τη Χάιδω ότι η Κατερίνα μετέφερε ένα τεράστιο ποσό από τις δωρεές σε άλλον λογαριασμό.

Αγωνιώδης καταδίωξη

Ο Φίλιππος συνειδητοποιεί ότι το μωρό κινδυνεύει και επιστρέφει στο σπίτι έντρομος... Κυνηγάει δύο κακοποιούς με την καραμπίνα και ύστερα από καταδίωξη τους πυροβολεί τα λάστιχα και τους ακινητοποιεί. Η αστυνομία φτάνει εγκαίρως στο σημείο και συλλαμβάνει τους δύο άντρες. Αργότερα ο Φίλιππος αποκαλύπτει στη Βασιλική και στη Χάιδω ότι υποπτευόταν την Κατερίνα. Μια κατάθεση στην αστυνομία δείχνει την Κατερίνα ως ηθική αυτουργό στην απόπειρα απαγωγής. Αμέσως μετά η ίδια εντοπίζεται στη Ζυρίχη και αρχίζει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή της.

Ο Αλέξης μπαίνει στο υπνοδωμάτιο της Μυρτάλης την ώρα που κοιμάται εκεί με τον Χρήστο. Η Ιουλία ζητά από τον Γιώργη να φορέσουν και πάλι τις βέρες τους και εκείνος δέχεται, αλλά με μισή καρδιά. Αργότερα η Ιουλία πηγαίνει στο γραφείο και ανακοινώνει στον Μάνο και στη Μυρτάλη ότι επιστρέφει επίσημα στη δουλειά. Έκπληκτη, η Εύα βλέπει τον Στάθη μαζί με την Ιουλία σε ένα τρυφερό τετ α τετ και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Οι φόβοι της ότι ο Στάθης ποτέ δεν ξεπέρασε την πρώην του επιβεβαιώνονται. Εξάλλου πάντα ένιωθε τη σκιά της Ιουλίας στη σχέση τους. Η Εύα πληγώνεται βαθιά και η σχέση της με τον Στάθη δέχεται ένα πολύ μεγάλο πλήγμα...

Η Χάιδω απολογείται σε όλο το χωριό για τις πράξεις της Κατερίνας και δεσμεύεται να επιστρέφει όσο περισσότερα χρήματα μπορεί. Η Μυρτάλη συνεχίζει να είναι εριστική απέναντι σε όλους. Μια ακόμα σύγκρουση με την Ισμήνη φέρνει τη συνεργασία τους κοντά στη ρήξη. Ο Χρηστός, από την άλλη, της δείχνει συνεχώς ότι προτεραιότητά του είναι η δουλειά και έτσι ο Αλέξης προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την απουσία του. Η Αναστασία συνειδητοποιεί ότι ο Θανάσης έχει παράλληλη σχέση με την Αρετή. Ο άντρας με το δαχτυλίδι των Βρεττάκων εμφανίζεται στο στριπτιζάδικο, με τη Ράινα να αγνοεί ότι ο κίνδυνος την πλησιάζει.

Πηγή: Τηλέραμα

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved