Η γη της ελιάς: Αποκαλύπτεται ο άντρας μυστήριο που έχει το δαχτυλίδι των Βρεττάκων
Media

Η γη της ελιάς: Αποκαλύπτεται ο άντρας μυστήριο που έχει το δαχτυλίδι των Βρεττάκων

Η γη της ελιάς: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA.

Ο Φίλιππος συνειδητοποιεί ότι κακοποιοί προσπαθούν να απαγάγουν την κόρη του και τους πυροβολεί για να τη σώσει. Παράλληλα, αποκαλύπτεται ο άντρας-μυστήριο που έχει στα χέρια του το δαχτυλίδι με το οικόσημο των Βρεττάκων.

Η οικογένεια Στεφανέα εξακολουθεί να βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων και σύντομα πρόκειται να περάσει μία ακόμη δοκιμασία. Και αυτό γιατί μία φίλη της Στέλλας, η Κατερίνα, εμφανίζεται στη Μάνη και αποκαλύπτει στη Χάιδω ότι πάσχει από μία ασθένεια και πρέπει να υποβληθεί σε μία σοβαρή επέμβαση στην Ιαπωνία. Έκτοτε η Χάιδω κάνει έρανο για να συγκεντρωθούν τα χρήματα, ενώ την ίδια ώρα η Κατερίνα συνεχίζει τις καταχρήσεις και τα ναρκωτικά. Ακόμη, δίνει εντολή σε κακοποιούς να απαγάγουν το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου, προκειμένου να ζητήσουν λύτρα.

Όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, οι κακοποιοί αποπειρώνται να αρπάξουν το μωρό του ζευγαριού, αλλά δεν τα καταφέρνουν. Αμέσως, σύμφωνα με το περιοδικό Mytv, η οικογένεια Στεφανέα πηγαίνει στην Αστυνομία για να καταγγείλει το συμβάν. Μόνο που κάποιες κινήσεις της Κατερίνας έρχονται σιγά-σιγά στο φως και εκείνη, αφού εξαφανίζεται από τη Μάνη, δίνει νέα εντολή στους κακοποιούς να αρπάξουν το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου. Αυτή τη φορά, όμως, θέλει τα... επιθυμητά αποτελέσματα. Μία ημέρα μετά, η Χάιδω, ο Φίλιππος και η Βασιλική ανακαλύπτουν πως η Κατερίνα δεν είναι άρρωστη και πως εξακολουθεί να κάνει χρήση ναρκωτικών. Ακόμη, η πρώτη μαθαίνει από τον Ισίδωρο ότι η Κατερίνα μετέφερε ένα ποσό από τις δωρεές σε άλλο λογαριασμό. Αργότερα, ο Φίλιππος συνειδητοποιεί ότι το μωρό κινδυνεύει και επιστρέφει στο σπίτι. Εκεί, βλέπει δύο κακοποιούς να προσπαθούν να το αρπάξουν πάλι, οπότε παίρνει την καραμπίνα και αρχίζει να τους κυνηγά. Ύστερα από καταδίωξη, πυροβολεί τα λάστιχα του αυτοκινήτου τους και έναν από αυτούς και τους ακινητοποιεί. Η Αστυνομία φτάνει εγκαίρως στο σημείο και συλλαμβάνει τους δύο άντρες. Στο μεταξύ, μία κατάθεση στην Αστυνομία δείχνει την Κατερίνα ως ηθική αυτουργό στην απόπειρα απαγωγής, οπότε ξεκινά το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή της!

Ο άντρας μυστήριο που έχει το δαχτυλίδι των Βρεττάκων

Μία ιστορία που μας έχει απασχολήσει, από την αρχή κιόλας του δεύτερου κύκλου, αφορά το κύκλωμα που βιντεοσκοπεί τις ερωτικές περιπτύξεις κάποιου άντρα με νεαρές γυναίκες, ο οποίος στη συνέχεια τις σκοτώνει εν ψυχρώ. Μάλιστα, σε ένα βίντεο, ο θύτης φαίνεται να φοράει το δαχτυλίδι με το οικόσημο των Βρεττάκων, με τον Λυκούργο και τον αστυνόμο Κουράκο να κινούν γη και ουρανό για να τον εντοπίσουν. Σύμφωνα με το Mytv, ο άντρας με το δαχτυλίδι των Βρεττάκων θα εμφανιστεί στο κλαμπ στα επόμενα επεισόδια.

Πρόκειται για έναν γνώριμο του Σταύρου Βρεττάκου, του γιου του Ιάκωβου, που ανήκε στην ίδια συμμορία στην οποία ήταν μπλεγμένος και εκείνος και του είχε κλέψει το δαχτυλίδι. Το αφεντικό του κλαμπ τού έχει δώσει εντολή να φορά το συγκεκριμένο δαχτυλίδι όταν κάνει τις αποτρόπαιες πράξεις. Να σημειώσουμε πως το αφεντικό του κλαμπ βρίσκεται κάτω από τον Κωνσταντίνο στην ιεραρχία, μιας και το κλαμπ υπόκειται στις δραστηριότητες του Δημοσθένη, τον οποίο, όμως, εκείνος δεν γνωρίζει...

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved