Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος φορτώνει τον φόνο στον πατέρα του!
Media

Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος φορτώνει τον φόνο στον πατέρα του!

Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος συλλαμβάνεται ως ύποπτος για τη δολοφονία της Μυρτώς, αλλά καταφέρνει και πάλι να ξεφύγει, ενοχοποιώντας τον πατέρα του.

Άννα έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με το δολοφόνο της αδελφής της και του ζητά εξηγήσεις. «Ήμουν ερωτευμένος μαζί της! Εκείνη το γνώριζε και με χρησιμοποίησε! Έπαιξε μαζί μου. Η Μυρτώ άξιζε να πεθάνει!», της φωνάζει ο Άγγελος, εξοργίζοντάς την ακόμη περισσότερο. Θολωμένη, όπως είναι, αποφασίζει να του κάνει ό,τι έκανε κι εκείνος στην αδελφή της. Κάτι που δεν καταφέρνει τελικά. Αντίθετα, ο Άγγελος βρίσκει τον τρόπο να την ακινητοποιήσει και το σκάει.

Συγκάλυψη

Εκείνη την ώρα, φτάνει ο Δημήτρης και λίγο αργότερα ο Ανδρέας περνά χειροπέδες στον Άγγελο. Την ίδια στιγμή, ο Σπύρος παίρνει τα ρούχα που φορούσε ο Θοδωρής κατά τη διάρκεια της συμπλοκής με τον Κοσμά και πηγαίνει στο παλιό εργοστάσιο. Το θέαμα που αντικρίζει τον σοκάρει. Δεν ξεχνά, όμως, την υπόσχεση που έχει δώσει στο γιο του, ότι θα τον προστατέψει. Έτσι, αφού καίει τα ρούχα του, βάζει το πτώμα του Κοσμά στο αυτοκίνητο με σκοπό να το ξεφορτωθεί.

Στο στόχαστρο

Στο αστυνομικό τμήμα, ο Άγγελος αρνείται να μιλήσει χωρίς δικηγόρο κι έτσι ο Σταύρος τηλεφωνεί στον πατέρα του και του ζητά να πάει εκεί για να τον εκπροσωπήσει. Ο Αλέκος Χατζής καταθέτει τα πλαστά στοιχεία που έχει στήσει, τα οποία αποδεικνύουν ότι ο γιος του τη στιγμή της δολοφονίας νοσηλευόταν σε κλινική. Παράλληλα, όμως, καταφθάνει και ο Ανδρέας, ο οποίος τους ενημερώνει ότι στο αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει βρέθηκαν κηλίδες αίματος της Μυρτώς. Όταν γίνεται το δικαστήριο για την προφυλάκισή του, ο Άγγελος κάνει τη μεγάλη ανατροπή. «Δεν σκότωσα εγώ τη Μυρτώ. Ο πατέρας μου το έκανε και προσπαθεί να ρίξει το φταίξιμο σ’εμένα! Η μητέρα μου μπορεί να σας το επιβεβαιώσει», λέει στον πρόεδρο.

Εκείνος αποφυλακίζεται και μπαίνει στο στόχαστρο ο πατέρας του. Ο Αλέκος, όμως, ζητά από τον Σταύρο να αποκαλύψει ότι ήταν μαζί εκείνο το βράδυ, κάτι που εκείνος αρνείται.

Πηγή: Τηλεθεατής

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved