Πηνελόπη Πιτσούλη: «Στο Μαίρη Μαίρη Μαίρη θα υποδύομαι την κακιά πεθερά»
Media

Πηνελόπη Πιτσούλη: «Στο Μαίρη Μαίρη Μαίρη θα υποδύομαι την κακιά πεθερά»

Την απολαμβάνουμε στον «Πλάτανο» της ΕΡΤ1, γελάμε ακόμη με την περσινή της εμφάνιση στο «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» και τώρα θα έχουμε τη χαρά να τη βλέπουμε και ως... βιτριολική πεθερά μιας Μαίρης στην κωμική σειρά των Ρέππα-Παπαθανασίου. Η Πηνελόπη προετοιμάζει για πολλές και δηλητηριώδεις ατάκες.

Μετά τους «Συμπέθερους απ’ τα Τίρανα», συνεργάζεστε ξανά με τους Μιχάλη Ρέππα- Θανάση Παπαθανασίου...

Έτσι ακριβώς. Θα υποδύομαι την κακιά πεθερά, που ζει και αναπνέει για να κάνει τη ζωή της νύφης της κόλαση. Πρόκειται για κόντρα ρόλο, γιατί ούτε πεθερά μέγαιρα είχα, ούτε εγώ είμαι τέτοια. Δεν ξεχωρίζω τα παιδιά μου από τα ταίρια τους. Η Μαιρούλα, λοιπόν, στη δική μας οικογένεια περνά τα πάνδεινα από την αφεντιά μου, αλλά κάνει υπομονή γιατί είναι ακόμη ερωτευμένη με τον άντρα της.

Υπάρχουν τέτοιες πεθερές σήμερα;

Δεν νομίζω. Εγώ έχω νύφη, όπως σας είπα, και είμαστε οι καλύτερες φιλενάδες. Και έτσι πλέον είναι η πλειονότητα, όπως βλέπω και από τις φίλες μου. Παλαιότερα ίσως να υπήρχαν κακές πεθερές, τότε που είχαν εξουσία, αλλά τώρα δεν έχουν λόγο σε τίποτα. Άρα, η κακιά πεθερά είναι κάτι γραφικό στις ημέρες μας. Άντε να υπάρχει κάποια παράξενη, που έχει μοναχοπαίδι ή μοναχογιό και νιώθει ότι ο κανακάρης της θα την εγκαταλείψει, οπότε κάνει φασαρία από ανασφάλεια. Όταν όμως έχεις πολλά παιδιά, δεν κάνεις ζήλιες και υστερίες από I το φόβο της μοναξιάς.

Οι πεθερές επιλέγουν τα «θύματά» τους;

Ε, ναι. Όποιος σκύψει το κεφάλι, σε αυτόν θα ανέβουν! Σε όποιον μπορούν να επιβληθούν. Λένε στα μοναχοπαίδια τους «μάνα είναι μόνο μία, πώς θα με εγκαταλείψεις;». Ο γιος ή η κόρη νιώθε ενοχές και εκεί αρχίζουν τα δράματα.

Πηγή: 7μερεςtv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved