Δέσποινα Μοιραράκη: Λύγισε μιλώντας για τον σύζυγό της, τέσσερις μήνες μετά τον θάνατό του
Media

Δέσποινα Μοιραράκη: Λύγισε μιλώντας για τον σύζυγό της, τέσσερις μήνες μετά τον θάνατό του

Η Δέσποινα Μοιραράκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Breakfast @ Star, και συγκινήθηκε on air όταν μίλησε για τον θάνατο του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη.

Με αφορμή την πρεμιέρα του παιχνιδιού, Cash or Trash είπε με τρεμάνεη φωνή: «Θα το καταθέσω… Συγκινούμαι, γιατί το Cash or Trash ήρθε στη ζωή μου σε μία στιγμή πολύ ιδιαίτερη και δύσκολη. Όλα τα γυρίσματα που κάναμε τον Σεπτέμβριο ήταν βάλσαμο για τη ψυχή μου. Ευχαριστώ το Star που με εμπιστεύτηκε και μου ανέθεσε έναν τόσο σημαντικό ρόλο. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη και υπερήφανη»!

Και πρόσθεσε: «Το πρότζεκτ είναι κομμένο και ραμμένο στα δικά μου μέτρα και σταθμά. Νομίζω ότι αυτή η παρουσίαση που κάνω είναι προσωπικά για τη Δέσποινα Μοιραράκη. Και μάλιστα ο αντρούλης μου με είχε παροτρύνει υπερβολικά στο να δεχτώ. Όταν το βλέπαμε μαζί, μου έλεγε «σε θαυμάζω γυναίκα μου. Το έλεγα εγώ όταν σου έκαναν την πρόταση ότι έπρεπε να το ακολουθήσεις».

Και συνέχισε λέγοντας: «Τον συμβουλευόμουν για τα πάντα. Μου έδωσε το push. Τότε ήταν μία πολύ δύσκολη στιγμή μας, ο χρόνος ήταν περιορισμένος κι εγώ κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες έκανα τα γυρίσματα. Κανένας δεν το ήξερε αυτό. Ως σοβαρή επαγγελματίας τα κατάφερα και σήμερα είμαι εδώ. Και να που η παρότρυνση του συζύγου μου ήταν μοναδική, που μπορέσαμε να φτάσουμε στον δεύτερο κύκλο»

Δείτε το απόσπασμα

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved