Δέσποινα Μοιραράκη: Η πρώτη ονομαστική εορτή της μετά τον χαμό του συζύγου της - «Δίνε μας δύναμη»
Showbiz

Δέσποινα Μοιραράκη: Η πρώτη ονομαστική εορτή της μετά τον χαμό του συζύγου της - «Δίνε μας δύναμη»

Η Δέσποινα Μοιραράκη προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της μετά την απώλεια του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη.

Την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της βιώνει η Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία βουτηγμένη στο πένθος, θρηνεί την απώλεια του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη.

Ο αγαπημένος της άφησε την τελευταία του πνοή πριν από περίπου ένα μήνα μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Η γνωστή επιχειρηματίας έχει επιλέξει όλο αυτό το διάστημα να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να μην κάνει καμία δήλωση, μιας και επιθυμούσε να πάρει λίγο τον χρόνο της για να μπορέσει να συνειδητοποιήσει την τεράστια αυτή αλλαγή που ήρθε στη ζωή της.

Η ίδια ανά διαστήματα κάνει άκρως συγκινητικές αναρτήσεις μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τον πόνο της.

Αυτή τη φορά, η ''βασίλισσα των χαλιών'' επέστρεψε στα social media με αφορμή την ονομαστική της εορτή. Φέτος είναι η πρώτη που δεν έχει δίπλα της, τον πολυαγαπημένο της σύζυγο και θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Η των πάντων Ελπίς. Παναγιά μου φώτισέ μας και δίνε μας δύναμη να αντέχουμε τα δεινά της ζωής. Χρόνια μας Πολλά!» έγραψε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Μοιραράκη.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved