Αλέξανδρος Βάρθης: Με παράλληλους ρόλους σε δύο σειρές της ΕΡΤ!
Media

Αλέξανδρος Βάρθης: Με παράλληλους ρόλους σε δύο σειρές της ΕΡΤ!

Ο Αλέξανδρος Βάρθης φέτος επιχειρεί να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας τηλεοπτικά, καταφέρνοντας πράγματι να μας καθηλώσει με την υποκριτική του δεινότητα τόσο στη σειρά εποχής Φλόγα και Άνεμος όσο και στο Κάνε ότι κοιμάσαι... 

Ευγνώμων για όλα αυτά που έχει στη ζωή του, ο γνωστός ηθοποιός μίλαει για το υπέροχο κλίμα που υπάρχει στα γυρίσματα αλλά και για τον τόσο διαφορετικό τρόπο προσέγγισης στους ρόλους τους σε κάθε μία από τις δύο αυτές παραγωγές...

Αυτό το διάστημα τι κάνετε;

Γυρίσματα για το «Φλόγα και άνεμος» και το «Κάνε ότι κοιμάσαι», που προβάλλονται
τα δύο στην ΕΡΤ1.

Ας ξεκινήσουμε με το ρόλο στο «Φλόγα και άνεμος».

Υποδύομαι ένα δημοσιογράφο, τον Λάμπρο Λάμπρου, ο οποίος ασχολείται με το πολιτικό αλλά και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ. Και αργότερα, όσο περνάει ο καιρός, είναι σαν να παθαίνει ψύχωση ειδικά με την Κυβέλη, οπότε είναι ουσιαστικά αυτός που την ακολουθεί και γράφει το βιβλίο το οποίο τελικά γίνεται σειρά. Ακολουθεί τη σχέση της Κυβέλης με τον Παπανδρέου από τα πρώτα τους κρυφά ραντεβού μέχρι και μετά το θάνατο του δεύτερου. Η σειρά καλύπτει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και είναι γοητευτικό να περνάς από τη μια δεκαετία στην άλλη, γνωρίζοντας και όλο το ιστορικό πλαίσιο. Για εμάς είναι μαγικό, από την αλλαγή των ρούχων μέχρι και το πώς αντιλαμβάνονταν αυτοί οι άνθρωποι τον κόσμο την εκάστοτε εποχή. Οι ρυθμοί των ηρώων όταν ξεκινά η σειρά είναι πολύ πιο ήρεμοι και ρομαντικοί και καταλήγουμε στο δικό τους σήμερα, όπου οι ρυθμοί είναι διαφορετικοί πια, όπως και η αντίληψη της ζωής. Το ωραίο στους χαρακτήρες του συγκεκριμένου σεναρίου είναι ότι πάντοτε κρατούν ένα ρομαντισμό που ίσως σήμερα δεν τον έχουμε.

Και στο «Κάνε ότι κοιμάσαι»;

Υποδύομαι τον Λευτέρη, τον πρώην σύζυγο της αστυνομικού Άννας Γραμμικού, η οποία ασχολείται με τη βασική υπόθεση της σειράς. Οι δυο μας έχουμε μια πολύ περίεργη σχέση. Χωρίζουμε και από εκεί και πέρα υπάρχει μια σχεδόν αρρωστημένη κατάσταση. Με έναν τρόπο έχει να κάνει με την εξουσία που μπορεί να έχει ο ένας στον άλλο όταν είναι ζευγάρι ή ακόμα και όταν χωρίσουν. Το πώς μπορεί ένας άνθρωπος να επηρεάσει έναν άλλο είτε πολύ θετικά είτε πολύ αρνητικά, κυρίως αρνητικά. Είναι μια σύγχρονη σειρά που θίγει αρκετά θέματα - από το bullying στα σχολεία μέχρι τις ερωτικές σχέσεις, τις σχέσεις γενικότερα του σήμερα και τη βία.

Έχω την αίσθηση ότι θα πάει αρκετά καλά και αυτό το συναίσθημα το αποκόμισα όταν συγκεντρωθήκαμε όλοι οι ηθοποιοί και είδαμε τα δύο πρώτα επεισόδια. Ήταν μια όμορφη συνάντηση γιατί δεν συναντιόμαστε με όλους τους συναδέλφους στα γυρίσματα και ήταν μια ωραία κίνηση εκ μέρους του Σπύρου Παπαδόπουλου, ο οποίος μας κάλεσε σε ένα δικό του χώρο.

Πηγή: 7 Μέρες TV

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved