J2US: Η λαμπερή πρεμιέρα του Κοκλώνη που κατέβηκε από τον... ουρανό και οι μεγάλες εκπλήξεις
Media

J2US: Η λαμπερή πρεμιέρα του Κοκλώνη που κατέβηκε από τον... ουρανό και οι μεγάλες εκπλήξεις

J2US: Ο Νίκος Κοκλώνης είχε υποσχεθεί για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν ένα φαντασμαγορικό σόου με πολλές εκπλήξεις και ακόμα περισσότερες λαμπερές παρουσίες. 

Με το όνομα του τέταρτου κριτή να παραμένει ως επτασφράγιστο μυστικό μέχρι και την τελευταία στιγμή, η Δέσποινα Βανδή, ο Σταμάτης Φασουλής και η Βίκυ Σταυροπούλου βρίσκονταν από νωρίς στις θέσεις τους, με τον Νίκο Κοκλώνη φυσικά να τους υποδέχεται με μεγάλο ενθουσιασμό, χωρίς βέβαια να μπορεί να κρύψει ιδιαίτερα το άγχος των πρώτων λεπτών της αποψινής πρεμιέρας.

Ο παρουσιαστής υποσχέθηκε φυσικά από τα πρώτα κιόλας λόγια του ότι το J2US φέτος θα είναι ένα μεγάλο και ξέφρενο πάρτι.

Όπως γνωρίζουμε ήδη, ειδικά φέτος, το «Just the 2 of Us» θέλει να αλλάξει τα δεδομένα της ψυχαγωγίας και να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ!

Αρκεί μόνο να πούμε ότι με σημαντικό «εργαλείο» την υψηλή τεχνολογία, το ολοκαίνουργιο πλατό του «Just the 2 of Us» μας άφησε με το... στόμα ανοιχτό!

Σε μία σκηνή που ξεπερνά τα 1500 τ.μ. ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχτηκε τα ζευγάρια που θα δίνουν ρυθμό στο πάρτι!

LED walls 600 τ.μ. καλύπτουν από άκρη σε άκρη το χώρο και φωτίζουν την εντυπωσιακή μουσική σκηνή αλλά και αναδεικνύουν τα ταλέντα του σόου. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε ψυχαγωγική ζωντανή εκπομπή εφαρμόζεται τεχνολογία 3D και augmented reality.

16 κάμερες με ένα supertechno τηλεσκοπικό γερανό, έναν extra γερανό, και μια spidercam θα κάνουν μοναδική την εμπειρία θέασης.

Τα καλώδια του τεχνολογικού εξοπλισμού εκτείνονται σε 86 χιλιόμετρα, δηλαδή καλύπτουν απόσταση από την Αθήνα έως την Κόρινθο!

Περισσότερα από 300 άτομα θα μπορούν να ζήσουν την εμπειρία του «Just the 2 of Us» από κοντά, εφόσον ο χώρος φιλοξενίας του κοινού αυξήθηκε εξίσου.

Ένα αποκλειστικό microsite δημιουργήθηκε προκειμένου το κοινό να μπορεί να κρατήσει τη θέση του για να ζήσει από κοντά τη μοναδική ατμόσφαιρα του «Just the 2 of Us».

Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε φυσικά για τις εκπλήξεις που ετοίμασε για απόψε το βράδυ ο Νίκος Κοκλώνης και οι συνεργάτες του. H πρεμιέρα ξεκίνησε με τον Νίκο Κοκλώνη να ανεβαίνει στο stage και να τραγουδάει σε μια διαφορετική εκδοχή το τραγούδι "Το νησί", με τον παρουσιαστή να υποδέχεται τη Δέσποινα Βανδή, τον Σταμάτη Φασουλή και την Βίκυ Σταυροπούλου στις θέσεις της κριτικής επιτροπής, ενώ ξεκίνησε να αφήνει υπονοούμενα για τον τέταρτο κριτή της παρέας.

Δείτε το βίντεο με τα πρώτα λεπτά από την πρεμιέρα...

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την έναρξη του J2US στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved