Η Ναταλία Γερμανού γνωρίζει το φύλο του μωρού της Μαίρης Συνατσάκη - Η αποκάλυψη on air!
Media

Η Ναταλία Γερμανού γνωρίζει το φύλο του μωρού της Μαίρης Συνατσάκη - Η αποκάλυψη on air!

Η Μαίρη Συνατσάκη διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, νονά του μωρού της θα είναι η φίλη της, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και αποκάλυψε ότι ξέρει εδώ και καιρό το φύλο του μωρού που περιμένει!

Η Μαίρη ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται: «Είμαι 7 μηνών και κάτι. Η περίοδος της εγκυμοσύνης δεν είναι η πιο ευτυχισμένη περίοδο για μια γυναίκα.

Πώς θα μπορούσε κιόλας. Είναι 9 μήνες που συνεχίζει τη ζωή της, όπως κάθε άνθρωπος και βάλε σε αυτό και τις όποιες αλλαγές, δυσκολίες, ορμόνες. Μου κάνει πολύ δύσκολο ή πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να είναι μια ονειρεμένη περίοδος αυτή η 9μηνη.

Συνεχίζω τη ψυχοθεραπεία. Το φύλο του μωρού εμείς το ξέρουμε, εσείς δε ξέρω πότε θα το μάθετε. Θα δούμε. Η Ντορέττα (Παπαδημητρίου) θα είναι η νονά. Και νομίζω πως είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος για τη σχέση μας τόσα χρόνια να πάρει αυτή τη μορφή»!

Με αφορμή αυτές τις δηλώσεις, η Ναταλία Γερμανού έστειλε τις ευχές της στη Μαίρη Συνατσάκη και τον Ίαν Στρατή και ανέφερε ότι γνωρίζει το φύλο του μωρού και εκείνη!

Μάλιστα, η Ναταλία είπε: «Το ξέρουνε το φύλο, το ξέρανε από τον Αύγουστο που βρεθήκαμε παρέα και φάγαμε. Το ξέρω και εγώ, αλλά δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να προδώσω την εμπιστοσύνη της Μαίρης και του Ίαν»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved