Μαίρη Συνατσάκη: Η κοιλίτσα της φουσκώνει και φόρεσε το πιο άνετο pregnancy σύνολο
Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη: Η κοιλίτσα της φουσκώνει και φόρεσε το πιο άνετο pregnancy σύνολο

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Μαίρη Συνατσάκη.

Σε περίπου δυο μήνες θα γίνει μανούλα και η χαρά της είναι απερίγραπτη! Μπορεί να περνά τις σχετικές δυσκολίες που κάθε εγκυμοσύνη έχει, ωστόσο η Μαίρη δεν έχει αλλάξει τα τίποτα στην καθημερινότητά της.

Όπως είδαμε και σε πρόσφατο story της συνεχίζει να εργάζεται με μειωμένους βέβαια ρυθμούς και κάνοντας τις στιγμές αυτές άνετες. Και τι πιο ωραίο από μια εγκυμονούσα να επιλέγει αυτή την περίοδο είτε έχει πάρει πολλά κιλά είτε λιγότερα, άνετα σύνολα, όπως αυτό που φόρεσε η ίδια.

Επέλεξε μια φόρμα με κοντομάνικο t-shirt και λευκό κορμάκι από μέσα ώστε να μην εκτίθεται η κοιλίτσα της, ένα ζευγάρι μαύρα χαμηλά μποτάκια, μιας και που ο καιρός κρύωσε και έκανε το πιο κομψό casual ντύσιμο.

Δες τι έχει επιλέξει όλο αυτό το διάστημα

«Έχω 8,5 ολόκληρους μήνες να κάνω Youtube και τους 7 ήμουν έγκυος, οπότε τα πράγματα ειδικά στην αρχή ήταν πολύ διαφορετικά για μένα. Ήθελα πολύ να επιστρέψω. Ήθελα να σας δείξω αυτή την μεταβατική μου κατάσταση. Βγήκαν τα αποτελέσματα της καμπύλης.

Όλα καλά, οριακά είμαι στην υπογλυκαιμία. Είχα αυτή την αγωνία λόγω της ευαισθησίας μου στην ινσουλίνη αλλά νομίζω ότι εξαιτίας του πόσο χάλια ήταν το στομάχι μου στην αρχή της εγκυμοσύνης και έπρεπε να κάνω πολλά και συχνά γεύματα, με κάποιον τρόπο βοήθησε αυτό. Είναι σε χαμηλές τιμές. Νιώθω μεγάλη ασφάλεια το τελευταίο καιρό στο κρεβατάκι μου και η αλήθεια είναι ότι από το απόγευμα και μετά ξαπλώνω νωρίς. Έχω κάτι πολύ περίεργες αυπνίες. Δεν κοιμάμαι, αλλά ξαπλώνω. Είναι πολύ εντυπωσιακή η ζωή αυτή την περίοδο. Δεν με νοιάζει διόλου, η ψυχή μου είναι σπιτόγατα.

Είναι ευάλωτη η φάση της εγκυμοσύνης. Το γενικό μου κομμάτι είναι ότι είμαι πολύ καλά και το πλαίσιο στο κομμάτι της ψυχικής υγείας που έχω φτιάξει στη ζωή μου είναι πολύ υποστηρικτικό και από τους ανθρώπους μου και με τη ψυχοθεραπεία. Μου δημιουργεί μια σιγουριά και είναι καλό να ξέρεις ότι στα κομμάτια ψυχικής υγείας μπορείς να ανοιχτείς στους δικούς σου και σε κάποιον ειδικό", είπε η ίδια για την περίοδο αυτή σε πρόσφατο βίντεο της στο Youtube.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved