Σασμός: Ένας παλιός αγαπημένος γνώριμος επισκέπτεται τον Αστέρη
Media

Σασμός: Ένας παλιός αγαπημένος γνώριμος επισκέπτεται τον Αστέρη

Σασμός: Ο Παύλος μαθαίνει πως όσο έλειπε έγιναν γεγονότα που δεν τα περίμενε και ταράζεται. 

Η Βασιλική αγωνίζεται να πείσει τον Νικηφόρο να φύγει για το Ηράκλειο, μακριά από τον κίνδυνο της βεντέτας, αλλά το μυαλό του γιου της τρέχει ξανά στον θάνατο του πατέρα του και τον φονιά του.

Η Καλλιόπη ζητά τη βοήθεια της Στέλλας για να τα ξαναβρεί με τον Αστέρη, την ώρα που ο Μαθιός είναι έτοιμος για χάρη της να πάρει μια απόφαση που μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Ένας παλιός αγαπημένος γνώριμος επισκέπτεται τον Αστέρη και τον βοηθά να σκεφτεί πιο ψύχραιμα τα πράγματα, αλλά μια συνάντηση με την Αργυρώ, ίσως αφήνει να φανεί το φως μιας ελπίδας.

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Μετά την έκρηξη στο σπίτι της Καλλιόπης, ο κόσμος στο χωριό είναι ανάστατος. Ο Αστέρης μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ενώ η Αργυρώ είναι σε μεγάλη ταραχή για την υγεία του. Εν τω μεταξύ ο Αντώνης συλλαμβάνει τα ξαδέρφια της Μαρίνας, σίγουρος ότι εκείνοι είναι οι δράστες της επίθεσης, όσο κι αν ο Παύλος επιμένει για το αντίθετο.

Η Μαρίνα συμβουλεύει την Αργυρώ να πάρει το Σταύρο και το παιδί και να επιστρέψουν στο Ρέθυμνο, μακριά από τις εντάσεις, ενώ η Καλλιόπη ακούει με τρόμο για την επίθεση στο σπίτι της και το τραυματισμό του γιου της και κατηγορεί τον Παύλο, που μαθαίνει πως γύρισε στο χωριό. Η πιθανότητα να έχει κάνει τον φόνο του Άγγελου κάποιος τρίτος, γεμίζει ελπίδα τον Μαθιό πως η Καλλιόπη θα αφεθεί ελεύθερη. Εν τω μεταξύ η Θοδώρα κάνει μια επεισοδιακή γνωριμία, ενώ η γιαγιά Ειρήνη κι ο Μαθιός έρχονται αντιμέτωποι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved