Μαύρο Ρόδο: Φωτεινή Παπαθεοδώρου: Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της μοναχής Ελισάβετ χωρίς το ράσο
Media

Μαύρο Ρόδο: Φωτεινή Παπαθεοδώρου: Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της μοναχής Ελισάβετ χωρίς το ράσο

Μαύρο Ρόδο: Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για τον ρόλο της στη σειρά και για τη σχέση της με τον Μιχαήλ Ταμπακάκη και την Κατερίνα Διδασκάλου.

Η ηθοποιός μίλησε για την υποκριτική αλλά και για τον ρόλο της ως «μοναχή Ελισάβετ».

«Έκανα πολλά χρόνια δοκιμαστικά. Όταν προέκυψε το «Μαύρο Ρόδο», μου προτάθηκε ο ρόλος της Ελισάβετ. Μου άρεσε πολύ ο ρόλος της Ελισάβετ. Διαφέρει πολύ από την δίκη μου ζωή και ήταν πρόκληση για μένα. Η Ελένη Καπλάνη, που έχει γράψει το βιβλίο, μού έχει πει ότι είναι βασισμένο σε αληθινή ιστορία. Οι απαγορευμένοι έρωτες είναι πάντα οι πιο ελκυστικοί. Η Ελισάβετ κλαίει πάρα πολύ στη σειρά. Υπήρχαν μέρες στα γυρίσματα που σε όλες τις σκηνές έκλαιγε. Η πιο δύσκολη σκηνή για μένα ήταν μία σκηνή που γυρίσαμε και η Ελισάβετ έπρεπε να τρέξει στο μοναστήρι και να προσευχηθεί στον Άι Γιώργη», δήλωσε αρχικά η Φωτεινή Παπαθεοδώρου.

Επιπλέον τοποθετήθηκε σχετικά με την πρεμιέρα αλλά και με τον συμπρωταγωνιστή της Μιχαήλ Ταμπακάκη, που στη σειρά θα βιώσουν έναν θυελλώδη έρωτα.

«Βλέπαμε την πρεμιέρα του επεισοδίου με τον Μιχαήλ και όταν τέλειωναν οι δικές μου σκηνές και ηρεμούσα, αγχωνόταν ο Μιχαήλ για τις δικές του. Ο Μιχαήλ είναι πολύ ταλαντούχος και χαρισματικός. Το πρώτο μου δοκιμαστικό ήταν με τον Μιχαήλ, και μετά έκανα με πολλούς άλλους. Όταν έκανα το τελευταίο δοκιμαστικό με τον Μιχαήλ, χάρηκα πάρα πολύ. Ο Μιχαήλ είναι πολύ επαγγελματίας και συνεχώς με εκπλήσσει. Έχουμε μία πολύ καλή φιλική σχέση με τον Μιχαήλ, τον εμπιστεύομαι και νιώθω άνετα μαζί του».

Για την Κατερίνα Διδασκάλου υπογράμμισε: «Με την Κατερίνα διδασκάλου γνωρίστηκα όταν πήγαμε το καλοκαίρι στο μοναστήρι στην Κρήτη. Η κ. Διδασκάλου πρότεινε να πάμε στο μοναστήρι για κάποιες μέρες για να ζήσουμε σαν μοναχές. Η σχέση μου με την κ. Διδασκάλου μοιάζει πολύ με την σχέση Ελισάβετ – ηγουμένης Φιλαρέτης. Με έχει πάρει κάτω "από τα φτερά" της και με καθοδηγεί» και συνέχισε: «Στο μοναστήρι ξυπνούσαμε πολύ πρωί για να πάμε στον όρθρο, κάναμε διακονήματα, τρώγαμε στην τράπεζα, πηγαίναμε στον εσπερινό και μετά τη δύση δεν βγαίναμε από το δωμάτιο».

Για την ζωή της πριν την κερδίσει η υποκριτική αποκάλυψε η Φωτεινή Παπαθεοδώρου μιλώντας στο «Πάμε Δανάη».

«Στην Αγγλία ήμουν τα τελευταία 12 χρόνια. Γεννήθηκα και έζησα στην Αγγλία μέχρι 7 ετών, ήρθα Ελλάδα χωρίς να ξέρω ελληνικά και ξαναέφυγα για το πανεπιστήμιο. Η μητέρα μου είναι από την Αγγλία και εγώ είμαι μίση Αγγλίδα. Δούλευα πολλά χρονιά στο BBC σε εταιρείες παράγωγης που φτιάχνουν ντοκιμαντέρ. οργάνωνα παράγωγες που έκαναν γυρίσματα σε κίνα, ρουμάνια και Ιταλία. Ήθελα πάντα να γίνω ηθοποιός. Ως νεαρή ηθοποιός έκανα άλλες δουλείες για να ζήσω, άλλα όταν πρόκυπτε κάποιος ρόλος, ασχολιόμουν με την υποκριτική. Το όνειρο μου είναι να μπορώ να ζω κάποιους μήνες Ελλάδα και κάποιους Αγγλία», τόνισε χαρακτηριστικά.

Τέλος, η Φωτεινή Παπαθεοδώρου έδωσε spoiler για τη συνέχεια της σειράς!

«Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε να έρχονται πιο κοντά ο Πέτρος με την Ελισάβετ. Ο έρωτας της Ελισάβετ με τον Μιχαήλ είναι ένα εμπόδιο, άλλα η ηγουμένη είναι καλόκαρδη και θα υποστηρίξει την Ελισάβετ. Ο πατέρας του Πέτρου είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο. Δεν θέλει ο γιος του να χαλάσει τη ζωή του και να κάνει σχέση με μία μονάχη», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved