Φωτεινή Παπαθεοδώρου: Ο ρόλος στο Μαύρο Ρόδο, οι σπουδές και το εντυπωσιακό Instagram
Media

Φωτεινή Παπαθεοδώρου: Ο ρόλος στο Μαύρο Ρόδο, οι σπουδές και το εντυπωσιακό Instagram

Μαύρο Ρόδο: Στην πολυαναμενόμενη δραματική σειρά του MEGA, θα δούμε την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Φωτεινής Παπαθεοδώρου.

Η νεαρή ηθοποιός υποδύεται τη μοναχή Ελισάβετ, της οποίας η πίστη και η αφοσίωση στον Θεό δοκιμάζεται εξαιτίας της ερωτικής της επιθυμίας για έναν άντρα.

Οι σπουδές και οι συμμετοχές σε ταινίες

Ο ρόλος της στο Μαύρο Ρόδο είναι η πρώτης της τηλεοπτική εμφάνιση. Στο ενεργητικό της έχει μια συμμετοχή στην ταινία της Μιμής Ντενίση «Σμύρνη μου αγαπημένη», συμμετείχε σε ένα επεισόδιο της ξένης σειράς «Chance Encounters» το 2019, στη μικρού μήκους ταινία «In Brighton», ενώ έχει εργαστεί στο εξωτερικό ως παραγωγός κι έχει σκηνοθετήσει τη μικρού μήκους ταινία «Locked-in».

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου έχει σπουδάσει υποκριτική στο Λονδίνο και έχει ασχοληθεί με την παραγωγή ντοκιμαντέρ για το BBC, το Channel 5 και το PBS.

Ο ρόλος στο Μαύρο Ρόδο

Η Ελισάβετ, κατά κόσμον Άννα Βελιώτη, είναι δόκιμη μοναχή. Ζει από δώδεκα ετών στο μοναστήρι έπειτα από τον θάνατο της μητέρας της. Στο πρόσωπό της αποτυπώνονται η αθωότητα, η αγνότητα και η απουσία κακής σκέψης. Η πίστη της την έχει οπλίσει με τρομερή αυτοκυριαρχία. Ασχολείται με την τέχνη της αγιογραφίας, που αποφέρει ένα σημαντικό έσοδο στο μοναστήρι. Οι μοναχές τη θαυμάζουν και ζητούν από την ηγουμένη να οριστεί η ημερομηνία της χειροτονίας της. Θα δοκιμαστεί με τον πιο σκληρό τρόπο όταν εμφανιστεί ο Πέτρος.

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου διαθέτει ένα εντυπωσιακό Instagram

Διαβάστε επίσης

Μαύρο Ρόδο: Στα παρασκήνια της νέας πολυαναμενόμενης σειράς του MEGA

Μαύρο Ρόδο: Γνωρίστε τους ήρωες της σειράς

Μαύρο Ρόδο: Τα σκηνικά του πάθους, η Ελισάβετ και το συγκλονιστικό μοναστήρι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved