Μενεγάκη: Το σχόλιο της πριν τη συνέντευξη της Βέφας στην εκπομπή της: «Για να λέμε αλήθειες…»
Media

Μενεγάκη: Το σχόλιο της πριν τη συνέντευξη της Βέφας στην εκπομπή της: «Για να λέμε αλήθειες…»

Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μετά από χρόνια έδωσε η Βέφα Αλεξιάδου και αφού βεβαίως κατά το παρελθόν η τηλεοπτική μαγείρισσα που για χρόνια συνεργαζόταν με την παρουσιάστρια, είχε εκφράσει δημόσια τα παράπονά της.

Η Ελένη Μενεγάκη πριν την προβολή του βίντεο με την συνέντευξή της, θέλησε να πει δυο λόγια για τη σχέση και τη συνεργασία τους.

«Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί είδα και το ξέρω από την προηγούμενη εβδομάδα, πως έχουμε ετοιμάσει μια συνέντευξη. Μας μίλησε η Βέφα Αλεξιάδου. Η Βέφα Αλεξιάδου είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της τηλεοπτικής μου ζωής, από την άποψη ότι συνεργαστήκαμε μαζί 10 χρόνια. Αλλά τα πρώτα τα χρόνια που ήταν για μένα τα πιο σημαντικά και ουσιαστικά, γατί ήταν τα πρώτα χρόνια που έμαθα πώς είναι να είσαι ο πρώτος σε μία εκπομπή, τι σημαίνει αυτό και ποιες είναι οι ευθύνες σου, να μάθεις, να κάνεις. Τα τελευταία πολλά χρόνια την έχω χάσει την κα Βέφα. Ομολογώ ότι κατά καιρούς είχα ακούσει κι εγώ, όπως κι εσείς, κάποια μικρά παραπονάκια. Ή και όχι.

Όμως και μία και μου δίνεται η ευκαιρία, να πω πως με τους ανθρώπους που δουλεύουμε μαζί στην τηλεόραση δεν σημαίνει και να το ξέρετε αυτό, ότι κλείνοντας εδώ η εκπομπή, όλοι μας είμαστε όλη τη μέρα μαζί. Ο καθένας έχει την προσωπική του ζωή και ψάχνει να τη γεμίσει, τον χρόνο με τους φίλους του, με τον άνθρωπό του, με τα παιδιά του άμα έχει, με τη μαμά του, τον μπαμπά του.

Θέλω να πω ότι όλοι μας έχουμε μία κοινωνική ζωή. Όταν δεν είμαστε μαζί στη δουλειά, με κάποιους ανθρώπους χανόμαστε. Όταν υπάρχει όμως μέσα σου κάτι κι έχει γράψει, όταν τους βλέπεις, νιώθεις πάντα συναισθήματα.

Αλλά για να λέμε αλήθειες, δεν είχα ποτέ τα περιθώρια του χρόνου, εκτός από τότε που ήμουν ελεύθερη, άντε και τα πρώτα χρόνια του γάμου μου, που είχα ένα παιδάκι στο να βγαίνω έξω. Από εκεί και μετά είναι ένα ράλι αυτό που ζούμε στη ζωή μας και τρέχουμε. Δεν σημαίνει ότι με κάποιον έχεις κάτι, αλλά πραγματικά δεν υπάρχει ο χρόνος. Δηλαδή αναρωτιέμαι, αν δεν είσαι ελεύθερος, δεν μένει ο χρόνος για προσωπικές επαφές. Αλλά όταν έχει γράψει συναίσθημα, το συναίσθημα παραμένει. Χαίρομαι πάρα πολύ που σήμερα μας μιλάει. Και έρχεται να μας πει πολλά πράγματα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved