Παράδεισος: Δίχως όριο η έμπνευση στο twitter- Αν ήταν ταινία αυτοί θα ενσάρκωναν τους πρωταγωνιστές
Media

Παράδεισος: Δίχως όριο η έμπνευση στο twitter- Αν ήταν ταινία αυτοί θα ενσάρκωναν τους πρωταγωνιστές

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η σειρά του Alpha έχει ήδη αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό και οι χρήστες του twitter σχολιάζουν δίχως «αύριο».

Αυτή τη φορά ωστόσο πέρα από τις μαντεψιές για τις εξελίξεις αλλά και τα γνωστά σχόλια για τους ήρωες και τους χαρακτήρες τους, η έμπνευση πήγε το σχολιασμό της ένα βήμα παρακάτω.

Πιο συγκεκριμένα στη θέση των ηρώων έβαλαν ηθοποιούς του παλιού ελληνικού κινηματογράφου και μάλιστα με πολλή επιτυχία!

Πιο συγκεκριμένα στο ρόλο της Αμαλιάς «βλέπουν» την Αντιγόνη Βαλάκου, στο ρόλο του Ντίνου τον Νίκο Ξανθόπουλο, στο ρόλο της Μιράντας τη Μάρθα Βούρτση ενώ στο ρόλο του Μπουραντά, τον Χρήστο Τσαγανέα.

Δες τα απίθανα tweets στη gallery

Στο σημερινό επεισόδιο

Η Αμαλία μαθαίνει ότι απολύθηκε η Πολυξένη και αντιδράει αναπάντεχα, ενώ η Βικτώρια πιέζει τον Μπουραντά να βγάλει από το κάδρο τον Ντίνο. Την ίδια ώρα ο Αποστόλης μαθαίνει ότι ο Ντίνος εκτός από τη διαθήκη, είχε κι έναν άλλο λόγο να θέλει νεκρό τον Αριστείδη. Μια δυσάρεστη είδησή, όμως, ανατρέπει πολλά.

Στην συνέχεια θα δούμε...

Η Αμαλία ανησυχεί για τον Ντίνο, μετά από ένα απρόσμενο νέο που της μεταφέρει ο Άγης. Ο Αποστόλης συναντιέται με τον Ζήση για να ενημερωθεί για τις κινήσεις του Ντίνου, αλλά τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Ντίνος έρχεται σε σύγκρουση με τον Μάρκο γι’ αυτά που φτάνουν στα αυτιά του Μπουραντά, εξαιτίας του. Στον Παράδεισο οι αστυνόμοι Θανάσης και Σωτήρης παίρνουν συμπληρωματικές καταθέσεις απ’ όλους τους υπαλλήλους. Η Μιράντα θα μπορέσει αυτή τη φορά, να αποφύγει τη συνάντηση με το παρελθόν της;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved