GNTM 5: Οι εικόνες από το πρώτο πλατό της σεζόν- Όλα έτοιμα για την ώρα της κρίσης!
Media

GNTM 5: Οι εικόνες από το πρώτο πλατό της σεζόν- Όλα έτοιμα για την ώρα της κρίσης!

GNTM 5: Μετά από την πρώτη απαιτητική φωτογράφιση, σειρά είχε το πρώτο πλατό, με τις διαγωνιζόμενες να περιμένουν πώς και πώς την ετυμηγορία των κριτών. 

Το αγαπημένο ριάλιτι μοντέλων ξεκίνησε, για ακόμα μια σεζόν και το πρώτο πλατό αποχώρησης είναι γεγονός, με τις διαγωνιζόμενες να ανυπομονού να δουν τις φωτογραφίες τους, μετά από το απαιτητικό set.

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM παρακολουθήσαμε την πρώτη δοκιμασία αποχώρησης της εβδομάδας και φυσικά το πρώτο πλατό, που περίμεναν τόσο η ανανεωμένη κριτική επιτροπή, τόσο και όλες οιι διαγωνιζόμενες, μιας και θα μάθαιναν όλα τα σχόλια για τις φωτογραφίες τους, αλλά και συμβουλές, για το πώς μπορούν να τα πάνε καλύτερα στην επόμενη δοκιμασία.

Στην αρχή, παρακολουθήσαμε όλες τις διαγωνιζόμενες να κάνουν πασαρέλα μπροστά στους κριτές ενώ στη συνέχεια η Βίκυ Καγιά μοιράστηκε τα συναισθήματά της, μιας και ένιωθε συγκινημένη για την επιστροφή της στο ριάλιτι μετά από ένα χρόνο, ενώ η ίδια νιώθει καθ΄ολα έτοιμη για την ανάδειξη του επόμενου top model.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες από το πρώτο πλατό:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved