Δίκη Φιλιππίδη: Ένταση με τον Τάσο Χαλκιά και τους ρεπόρτερ έξω από τα δικαστήρια
Media

Δίκη Φιλιππίδη: Ένταση με τον Τάσο Χαλκιά και τους ρεπόρτερ έξω από τα δικαστήρια

Δίκη Φιλιππίδη: Συνεχίζεται σήμερα η δίκη του κατηγορούμενου ηθοποιού στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο με τις καταθέσεις της Ζέτας Μακρυπούλια και των ηθοποιών Τάσου Χαλκιά και Ράνιας Σχίζα.

Υπενθυμίζεται πως ο ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό και ακόμη δύο απόπειρες. Σήμερα καταθέτουν οι ηθοποιοί Ζέτα Μακρυπούλια, Τάσος Χαλκιάς και Ράνια Σχίζα.

Δηλώσεις έξω από το δικαστήριο έκανε ο συνήγορος υπεράσπισης, Μιχάλης Δημητρακόπουλος χαρακτηρίζοντας την ημέρα «αποδεικτικά ενδιαφέρουσα». Εξήγησε πως με τις καταθέσεις των εν λόγω ηθοποιών θα φανεί εάν υπήρξε ρόλος στην τότε παράσταση, στο θέατρο ΗΒΗ το 2008, για την πρώτη μηνύτρια.

Οι δικηγόροι είπαν πως μεταξύ άλλων έχει κληθεί και η ταξιθέτρια του θεάτρου προκειμένου να δώσει απαντήσεις για το θέατρο Μουσούρη, σχετικά με τα κλειδιά του θεάτρου και την γενική λειτουργία του.

Σήμερα το δικαστήριο θα ξεκινήσει με την κατάθεση της Ζέτας Μακρυπούλια η οποία κλήθηκε κατόπιν εντολής της εισαγγελέως, ενώ ο Τάσος Χαλκιάς και η Ράνια Σχίζα κλήθηκαν από τη μεριά της υπεράσπισης του κατηγορουμένου.

Ωστόσο, μία νέα ένταση επικράτησε έξω από τα δικαστήρια με τον Τάσο Χαλκιά και τους ρεπόρτερς.

Δείτε τι ακριβώς συνέβη στο βίντεο του Happy Day:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved