Κατερίνα Γερονικολού: «Δεν θέλω να με ρωτάνε πότε θα παντρευτώ και πότε θα κάνω παιδιά»
Media

Κατερίνα Γερονικολού: «Δεν θέλω να με ρωτάνε πότε θα παντρευτώ και πότε θα κάνω παιδιά»

Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν: Καλεσμένη στην εκπομπή του Φώτη και της Τζένης Μελιτά ήταν σήμερα η Κατερίνα Γερονικολού.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα ενώ μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι δεν της αρέσει καθόλου όταν την ρωτούν πότε θα παντρευτεί και πότε θα κάνει παιδιά.

«Μια ερώτηση που δεν θα ήθελα να μου κάνουν τόσο συχνά είναι αν παντρευτώ και αν θα κάνω παιδιά. Θεωρώ ότι είναι μια ερώτηση αρκετά προσωπική, αλλά εκτός αυτού είναι μια ερώτηση στην κοινωνία την οποία ζούμε, πια δίνει πίεση και άγχος σε ένα ζευγάρι και σε μια γυναίκα πολύ περισσότερο.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που ένα ζευγάρι δεν κάνει παιδιά ή δεν μπορεί να κάνει παιδιά. Ειδικά όμως για μια γυναίκα, με αυτή την ερώτηση είναι σαν να της υποδεικνύεις ότι αυτός είναι ο δρόμος που οφείλει να ακολουθήσει για την κοινωνία. Επειδή, λοιπόν, δεν είναι αυτός ο μοναδικός και ο αποκλειστικός δρόμος ή αυτός που προσφέρει την ευτυχία, θεωρώ ότι είναι μια ερώτηση εντελώς κατευθυνόμενη και την κάνουν συνήθως οι δημοσιογράφοι επειδή δεν την έχουν σκεφτεί καλά, επειδή έχουν συνηθίσει να την λένε», είπε αρχικά η Κατερίνα Γερονικολού και κατέληξε λέγοντας:

«Είναι μια ερώτηση που πρέπει να αλλάξει», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Γερονικολού.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved