Άγρια γη: Ο Αλέξης ζει με τις απειλές του Στέφανου
Media

Άγρια γη: Ο Αλέξης ζει με τις απειλές του Στέφανου

Άγρια γη: Στο σημερινό επεισόδιο (13/10), η έλξη ανάμεσα στον Άρη και την Ελπίδα μεγαλώνει.

Η Όλγα παραπλανά τον Γιώργο για τη σχέση της με τον Χρήστο, ενώ στήνει κρυφά ένα σχέδιο για να βγάλει τον τελευταίο απ’ τη μέση.

Η γνωριμία του Μάνου με τον Κωστή είναι καταλυτική και ενθαρρύνει το παιδί να παλέψει για την υγεία του. Παράλληλα, ο Άρης στήνει το δικό του σχέδιο για να αποσπάσει στοιχεία από το χρηματοκιβώτιο της Όλγας.

Ο Αλέξης ζει με τις απειλές του Στέφανου, ενώ ο Αντώνης έρχεται πιο κοντά με τη Ρένα. Ο Στέφανος πολιορκεί την Ελπίδα που, φοβισμένη να μην καταδώσει τον Αλέξη, ζητά τη βοήθεια του Θωμά.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Άγρια γη είδαμε...

Μια απρόσμενη ανατροπή στην αναζήτηση του Άρη (Σ. Μιχαήλ) για τον μικρό του αδερφό, αλλάζει την ψυχολογία του.

Η Ελπίδα (Π. Βιτετζάκη), μετά τον εκβιασμό του Στέφανου (Π. Σκαρμέας), υποχωρεί και δεν υπογράφει το διαζύγιο.
Μετά από αυτό, πιέζει κι εκείνη με τη σειρά της τον Στέφανο, να της δώσει τα στοιχεία που ενοχοποιούν τον Αλέξη (Γ. Κοσκορέλλος). Ο Θωμάς (Σ. Τζώρτζογλου) υποψιάζεται ότι η συμπεριφορά του Αλέξη κρύβει κάτι παράξενο σχετικά με τον θάνατο του πελάτη του Αλέξη.

Ο Αντώνης (Χ. Στυλιανού) ζητάει από τον Γιώργο (Ο. Τζιόβας) να συνεχίσει την παρακολούθηση της Όλγας (Ζ. Δούκα), ενώ ο τελευταίος συνεχίζει να βρίσκεται ερωτικά μαζί της. Εντωμεταξύ, Αντώνης και Ρένα (Ε. Ασημακοπούλου) περνάνε περισσότερο χρόνο μαζί.
Ταυτόχρονα, ο Άρης εμψυχώνει τον Κωστή (Θ. Μπανούσης) και παράλληλα έρχεται πιο κοντά με την Ελπίδα. Ο Μιχάλης (Κ. Φαλελάκης) ταράζεται όταν ο Γιώργος του κάνει ερωτήσεις σχετικά με την απαγωγή του Νικόλα Γαλάνη.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved