Ελένη Μενεγάκη: «Αισθάνομαι βαθιά σοκαρισμένη, πονάω…»
Media

Ελένη Μενεγάκη: «Αισθάνομαι βαθιά σοκαρισμένη, πονάω…»

Η Ελένη Μενεγάκη στη συμβολική φωταγώγηση σε ροζ χρώμα του Μουσείου Μπενάκη στο κέντρο της Αθήνας ως πρέσβειρα της καμπάνιας για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού και έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Στόχος της παρουσιάστριας, για ακόμα μια χρονιά, που πρωταγωνιστεί στη συγκεκριμένη δράση, είναι η αφύπνιση όλων των γυναικών, για να κατανοήσουν το πόσο πολύ σημαντική είναι η πρόληψη και το ότι μπορεί να σώσει τη ζωή μας.

Η Ελένη Μενεγάκη είπε χαρακτηριστικά: «Ο καρκίνος ήταν μια αρρώστια που δεν θέλαμε να συζητάμε…νομίζω θα έπρεπε να συζητιέται από πολύ μικρές ηλικίες» δήλωσε η ίδια.

Και πρόσθεσε: «Λαμβάνω μηνύματα από γυναίκες, έχω έντονη σχέση μαζί τους. Συνήθως όταν κάποιος δεν αισθάνεται καλά και έχει ένα πρόβλημα, όποιο και να είναι αυτό, εκεί που αισθάνεται πιο άνετα το λέει. Θεωρώ είμαι φιλική, αληθινή και “αγαπησιάρικη” παρουσία για μια άλλη γυναίκα.»!

Και η Ελένη Μενεγάκη τόνισε: «Αισθάνομαι βαθιά σοκαρισμένη γι’ αυτά που δεν σταματάμε να ακούμε στην επικαιρότητα, πονάω, όπως φαντάζομαι πονάει ο κάθε άνθρωπος που ακούει να συμβαίνουν τέτοια πράγματα, όχι στην κοινωνία, δίπλα μας. Δεν είναι πολύ μακριά μας, όλα αυτά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved