Ελένη Μενεγάκη: Προτείνει το απόλυτο φθινοπωρινό outfit με τζιν και λευκό t-shirt!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Προτείνει το απόλυτο φθινοπωρινό outfit με τζιν και λευκό t-shirt!

Η Ελένη Μενεγάκη, για ακόμα μια φορά, παρέδωσε μαθήματα στυλ και πρότεινε το απόλυτο φθινοπωρινό outfit, με τους διαδικτυακούς της φίλους να της τονίζουν το πόσο πολύ όμορφη δείχνει. 

Η παρουσιάστρια του MEGA αγαπάει πολύ τον εαυτό της και φροντίζει πάντοτε την εμφάνισή της!

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες του κοινού, το οποίο και την ακολουθεί, στηρίζοντάς την σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα όλα αυτά τα χρόνια. Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και συνεχώς ποστάρει φωτογραφίες και βίντεο τόσο από την καθημερινότητά της όσο και από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Πολλοί είναι εκείνοι που λατρεύουν το στυλ της, μιας και φροντίζει να είναι πάντα κομψή και να ακολουθεί τις τάσεις της μόδας, ανάλογα με τι της πηγαίνει στο σώμα της και την αναδεικνύει. Το απογευμα της Τρίτης 11 Οκτωβρίου η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες, με την ίδια να ποζάρει με ένα φθινοπωρινό outfit, που σίγουρα θα ζηλεύαμε.

Η παρουσιάστρια επέλεξε ένα τζιν παντελόνι και ένα τζιν τζάκετ, το οποίο και είχε σετάρει με λευκό t shirt και sneakers.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved