Φλόγα και Άνεμος: Γεώργιος και Κυβέλη ξεκινούν παράνομη σχέση
Media

Φλόγα και Άνεμος: Γεώργιος και Κυβέλη ξεκινούν παράνομη σχέση

Φλόγα και Άνεμος: 1920-1927. Ο Γεώργιος Παπανδρέου πηγαίνει στην Αθήνα για να συναντήσει τον Βενιζέλο μόνος, χωρίς την οικογένειά του.

Η συνάντησή του με την Κυβέλη είναι αναπόφευκτη. Ξεκινάει μία παράνομη σχέση μεταξύ τους, ενώ ο Βενιζέλος αποφασίζει να του αναθέσει το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας.

Στο μεταξύ, η Αλίκη και η Μιράντα, οι κόρες της Κυβέλης, παίρνουν μία σημαντική απόφαση για το μέλλον τους. Συγκεκριμένα, να ακολουθήσουν την καριέρα της μητέρας τους και να βγουν στο θέατρο.

1968. O Γεώργιος Παπανδρέου παραμένει στο νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας του να μην είναι καθόλου καλή. Η Κυβέλη είναι χαμένη στις αναμνήσεις της, σκέφτεται τον χωρισμό τους, ενώ δίπλα της η Βαλεντίνη τής συμπαραστέκεται πάντα και με όποιον τρόπο μπορεί.

Από την άλλη, ο έρωτας της Αγάπης και του Σπύρου εξακολουθεί να μένει κρυφός, ενώ ο Φώντας κάνει ένα δώρο στη σύζυγό του. Βγάζει εισιτήριο για την παράσταση του Χορν, αλλά μεσολαβούν κάποια γεγονότα. Αργότερα, ο Μιχάλης και η Φωτεινή ψάχνουν να βρουν τι λάθος έχουν κάνει στη ζωή τους για να φτάσουν στο σημείο που βρίσκονται και να τους καταδιώκει ένας θάνατος.

Συγχρόνως, στο γραφείο του Γκούβερη στήνονται συνωμοσίες εις βάρος των δημοκρατικών διαδικασιών και της δημόσιας ζωής.

Πηγή mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved