Ενώπιος Ενωπίω: Μιμή Ντενίση: Η αδερφή της, Σοφία, σε μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση!
Media

Ενώπιος Ενωπίω: Μιμή Ντενίση: Η αδερφή της, Σοφία, σε μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση!

Ενώπιος Ενωπίω: Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ήταν το βράδυ της Πέμπτης (13/10) η Μιμή Ντενίση.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα ενώ μία από εκείνες που μίλησαν γι΄αυτήν ήταν η αδερφή της, Σοφία Ντενίση, η οποία δεν εμφανίζεται ποτέ στην τηλεόραση και το έκανε τώρα για χάρη της και μόνο!

«Η αδερφή μου ήταν ένα πολυτάλαντο παιδί, μπορούσε να κάνει ό,τι ήθελε. Το ταλέντο της το δραματικό αλλά και το κωμικό, γιατί εγώ θεωρώ ότι είναι κωμικός κυρίως, έχει εμφανιστεί από την παιδική μας ηλικία. Ήμουν από τότε η μεγάλη φαν της αδερφής μου και παραμένω. Για εμένα είναι το αδερφάκι μου, το στήριγμά μου, η χαρά μου, η συνομιλήτριά μου στα σοβαρά και τα αστεία, ο άνθρωπος που λατρεύω. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς την αδερφή μου, το προστάτη μου», είπε αρχικά η Σοφία Ντενίση και συνέχισε:

«Το μικρόβιο της υποκριτικής είχε μπει από πολύ νωρίς στη γνωστή ηθοποιό και μάλιστα η μικρή τότε Μιμή διοργάνωνε και "παραστάσεις" με κοινό της την αδερφή της και τα παιδιά της γειτονιάς. Από μικρή, καθόμουν εκεί πέρα και πήγαινε το αδερφάκι μου και έπαιζε διαφορετικούς ρόλους και μάζευε και τα παιδιά της γειτονιάς. Πάντα ήταν σε ρόλους αρχηγικούς, πριγκιπικούς, βασιλικούς και εμείς την παρακολουθούσαμε σαν χαζοί. Αυτό ήταν ένα από τα πράγματα που έκανε καλά γιατί έγραφε καταπληκτικά από μαθήτρια».

Όπως είπε, ο πατέρας τους τούς είχε συμβουλεύσει πως «ότι και να γίνουν στη ζωή τους, να είναι πρώτες σε αυτό που θα κάνουν».

Δείτε τι άλλο είπε η Σοφία Ντενίση στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved