Μιμή Ντενίση- Ταμίλα Κουλίεβα: Έκλεψαν την παράσταση με... το στυλ τους σε τελετή απονομής βραβείων!
Gossip Cam

Μιμή Ντενίση- Ταμίλα Κουλίεβα: Έκλεψαν την παράσταση με... το στυλ τους σε τελετή απονομής βραβείων!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv παρευρέθηκε στη Λίμνη Βουλιαγμένης και στην απονομή των βραβείων Who is Who, σε μια λαμπερή εκδήλωση, που πολλοί από όσους πέρασαν από το κόκκινο χαλί, ξεχώρισαν για τις μοναδικές εμφανίσεις τους. 

Στην εκδήλωση, πέρα από τα τιμώμενα πρόσωπα, που ήταν και εκείνοι που βραβεύτηκαν, παρευρέθηκαν διάφοροι καλεσμένοι, οι οποίοι έκλεψαν τις εντυπώσεις, μιας και πόζαραν στον φωτογραφικό φακό με τα πιο κομψά τους outfits.

To βράδυ της Πέμπτης 22 Σεπτεμβρίου πραγματοποίηθηκε στον μαγικό χώρο της λίμνης Βουλιαγμένης ένα ιδιαίτερο event με πολλές επώνυμες προσωπικότητες να δίνουν το παρών. Τα βραβεία Who is Who αφορούσαν άτομα που έχουν προσφέρει πολλά με το έργο τους και η αλήθεια είναι ότι πρόκειται να τους θυμόμαστε, και με το παραπάνω, τα επόμενα χρόνια. Την παρουσίαση της βραδιάς ανέλαβε η δημοσιογράφος του ALPHA, Μαρία Νικόλτσιου, μαζί με τον Σωτήρη Πολύζο, ενώ η Φωτεινή Δάρρα συνεπήρε όλους τους λαμπερούς καλεσμένους, με τις φωνητικές τις ικανότητες και το τραγούδι της.

Εκτός των βραβευθέντων ισχυρές εγχώριες και διεθνείς προσωπικότητες του καλλιτεχνικού, επιχειρηματικού και πολιτικού χώρου παρευρέθηκαν στην απονομή των βραβείων. Ανάμεσά τους ο Σταύρος Ξαρχάκος με την σύζυγό του Ηρώ Σαΐα, o Πρόεδρος του Πολεμικού Μουσείου Αναστάσιος Λιάσκος, Υφυπουργός Δικαιοσύνης Γεώργιος Κότσιρας, η γενική γραμματέας Βιομηχανίας Θέμις Ευτυχίδου, Βουλευτής Χαλκιδικής Απόστολος Πάνας, πολιτικός Φώτης Καρύδας, Ταμίλα Κουλίεβα, Γεωργία Σιακαβάρα, Κώστας Σόμμερ με τη σύζυγό του Βαλεντίνη Παπαδάκη και άλλοι πολλοί.

Η Μιμή Ντενίση, για ακόμα μια φορά έκλεψε τις εντυπώσεις με το αρχοντικό της ντύσιμο, μιας και είχε επιλέξει ένα λευκό πουκάμισο με μια μακριά μαύρη φούστα και φυσικά χαμογελούσε διαρκώς στον φωτογραφικό φακό. Η ηθοποιός Ταμίλα Κουλίεβα επίσης είχε επιλέξει ένα άκρως εντυπωσιακό και κομψό ντύσιμο για εκείνη την ιδιαίτερη βραδιά, μιας και είχε φορέσει μια ολόσωμη φόρμα σε πράσινους τόνους, την οποία την είχε σετάρει με ένα σακάκι στους ίδιους χρωματισμούς.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved