Σασμός: Η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει! Οι υποψίες του Νικηφόρου για τον Μαθιό
Media

Σασμός: Η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει! Οι υποψίες του Νικηφόρου για τον Μαθιό

Σασμός: Η Βασιλική προειδοποιεί τον Νικηφόρο να ηρεμήσει και να μη σκαλίζει τη δολοφονία του Στεφανή.

Εκείνος όμως την παρακούει και συναντά τον Παύλο Βρουλάκη, που του βάζει στο μυαλό την ιδέα πως ο δολοφόνος του πατέρα του ίσως βρίσκεται στο οικογενειακό του περιβάλλον! Ο Αντώνης στήνει ενέδρα στον Λευτέρη, όμως δεν καταφέρνει να τον π,άσει στα πράσα.

Μια συμπλοκή στις φυλακές έχει ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Κώστα και τώρα οι υποψίες στρέφονται στον Παύλο. Η Αιμιλία συμμαχεί με τον Λευτέρη χωρίς να το γνωρίζει ο Αντώνης...


Ένα μήνυμα από τον Άγγελο έχει αναστατώσει την Άσπα, γιατί καταλαβαίνει πως ο αγαπημένος της ήθελε να της αποκαλύψει κάτι πολύ σημαντικό λίγο πριν πεθάνει. Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός και η Βασιλική έρχονται και πάλι κοντά, για να είναι όμως τα πράγματα καλά μεταξύ τους, εκείνη ζητά συγκεκριμένες δεσμεύσεις από τον Νικηφόρο, ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν όλοι μαζί σαν οικογένεια.

Ο Νικηφόρος ωστόσο δεν θα τηρήσει όσα υποσχέθηκε στη μητέρα του και, όταν συναντά τον Παύλο, μια τρομακτική υποψία κυριεύει το μυαλό του. Ο Βρουλάκης αφήνει να εννοηθεί πως αυτός που σκότωσε τον πατέρα του ίσως ήθελε να είναι με τη μητέρα του!

Δηλαδή ουσιαστικά «φωτογραφίζει» τον Μαθιό! Παράλληλα, ο Λεύτερης ψάχνει τη Θοδώρα, η οποία τον αποφεύγει. Στο μεταξύ, η σκέψη του Αστέρη βασανίζει την Αργυρώ, που αποφασίζει να επισκεφτεί το σπίτι στο βουνό, το μέρος όπου οι δυο τους πέρασαν μοναδικές στιγμές, απολαμβάνοντας τον έρωτά τους...

Η μυστηριώδης Νάντια εμφανίζεται στο μαγαζί του Λεύτερη.

Πρόκειται για μια κοπέλα σκληρή, μοναχική και πολύ πληγωμένη. Έρχεται στο Ρέθυμνο αναζητώντας την ταυτότητά της. Η απόρριψη που θα δεχτεί θα τη στρέψει ενάντια σε όσους πιστεύει πως της έκλεψαν την οικογένεια που δεν γνώρισε. Την ίδια στιγμή, μια συμπλοκή στις φυλακές οδηγεί σε δραματικές εξελίξεις και η σκιά του Κώστα πέφτει ξανά βαριά σε όλο το χωριό.

Ο Αστέρης, συγκλονισμένος, αναζητά απαντήσεις, ενώ η Βασιλική για μια ακόμα φορά απειλεί να τα τινάξει όλα στον αέρα βλέποντας την επικίνδυνη στροφή που έχει πάρει ο Νικηφόρος.

Ο Παύλος έρχεται και πάλι σε σύγκρουση με την Καλλιόπη και τον Μαθιό. Καθώς ο νέος έρωτας της Θοδώρας ευοδώνεται, μια ενέδρα του Αντώνη θα κρίνει το μέλλον του Λευτέρη. Παράλληλα, η Άσπα έχει βρει στον Παύλο τον προστάτη που έψαχνε και αισθάνεται ασφάλεια στο πλευρό του.


Μόλις γίνεται γνωστή η δολοφονία του Κώστα, η Μαρίνα και η γιαγιά κατηγορούν ευθέως τον Παύλο. Η έφοδος του Αντώνη στα φορτηγά του Λευτέρη αποβαίνει άκαρπη, αφού δεν βρίσκουν όπλα στα κιβώτια. Το επόμενο πρωί ο Λευτέρης έρχεται αντιμέτωπος με τις υποψίες του Ευθύμη.

Ο Μαθιός και η Βασιλική οργανώνουν τον γάμο τους, ενώ μεταξύ Αργυρώς και Σταύρου δημιουργείται για ακόμα μια φορά ένταση.

Παράλληλα, ο Αστέρης ανακοινώνει στους δικούς του ότι φεύγει από το νησί. Η Αιμιλία εμφανίζεται στο χωριό ύστερα από πολλά χρόνια και επισκέπτεται τον Παύλο, τη Μαρίνα και τη γιαγιά, δημιουργώντας ένα κλίμα συγκίνησης. Στο μεταξύ, ο Παύλος δέχεται επίθεση από τον Μαθιό, που τον απειλεί με όπλο.

Και ενώ η Στέλλα πηγαίνει να πάρει απαντήσεις από την Καλλιόπη για την εμπλοκή της με τον Κώστα, η Αιμιλία κάνει μια μυστική συνάντηση με έναν κρυφό της σύμμαχο, που δεν είναι άλλος από τον Λευτέρη!

Ο Μαθιός λέει στη Βασιλική ότι αποφάσισε να παντρευτούν την επόμενη κιόλας μέρα και να μην αφήσουν κανέναν να σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία τους, ούτε καν τον ΝικηφόροΙ Την ίδια στιγμή, η απόφαση του Αστέρη να φύγει από την Κρήτη προκαλεί την οργή της Καλλιόπης, που ξεσπό στην Αργυρώ και την κατηγορεί πως έχει διαλύσει την οικογένεια της.

Η Αιμιλία προειδοποιεί τον Λεύτερη ότι η κάλυψή του κινδυνεύει. Παράλληλα, η απόσταση ανάμεσα στην Αργυρώ και τον Σταύρο μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και όλα δείχνουν πως ο χωρισμός τους είναι προ των πυλών.

Στο μεταξύ, η ένταση στη σχέση της Αιμιλίας με τον Δημήτρη συνεχίζεται. Και ενώ οι ετοιμασίες του γάμου της Βασιλικής με τον Μαθιό προχωράνε κανονικά, η Καλλιόπη αποφασίζει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τον Παύλο μια και καλή!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved