Σασμός spoiler: Ο Γεωργαλάς δίνει spoiler: «Ο Κώστας έχει έναν μεγάλο άσσο στο μανίκι»
Media

Σασμός spoiler: Ο Γεωργαλάς δίνει spoiler: «Ο Κώστας έχει έναν μεγάλο άσσο στο μανίκι»

Σασμός: Ο Κώστας έχει ήδη συλληφθεί αλλά έχουμε ακόμη να δούμε πολλά σχετικά με την εξέλιξη της δολοφονίας του Άγγελου. 

Ο Δημήτρης Γεωργαλάς μιλά στο tv24 για το φινάλε του ήρωά του αλλά και για το αν θα του λείψει.

Ο Παύλος Βρουλάκης, ύστερα από ενθάρρυνση της Ασπας, θα διατάξει τον Ευθύμη να «τελειώσει» τον Κώστα μέσα στη φυλακή. Αυτό θα είναι το τέλος του;

«Δεν μπορώ να σας ακριβώς το φινάλε του ήρωά μου αλλά σίγουρα έχει δημιουργήσει μεγάλο μίσος ο Κώστας. Δεν θα μείνουν έτσι τα πράγματα. Πολλοί από τους ήρωες θέλουν το κακό του. Ξέρετε τι έχω καταλάβει όμως για αυτόν τον ήρωα: Οτι η χειρότερη τιμωρία που μπορεί να βιώσει ένας άνθρωπος που έχει κάνει άσχημα πράγματα, πέρα από τη φυλακή, είναι ο κοινωνικός αποκλεισμός. Το να μη σε δέχεται η κοινωνία σου είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί. Έχουμε δει πολλά επεισόδια που ο Κώστας προσπαθεί να μπει στην κοινωνία αλλά όλοι τον διώχνουν. Αυτή είναι η χειρότερη πληρωμή για έναν άνθρωπο που έχει βάψει τα χέρια του με αίμα. Αυτό είναι το ενδιαφέρον του ρόλου».

Θα μπορούσε να σωθεί με κάποιον τρόπο;

«Μόνο αν είχε φύγει από το χωριό, κάτι που του είπε και ο παπάς αλλά δεν το έκανε. Τα συναισθήματά του είναι πολύ πιο ισχυρά από τη θέλησή του να φτιάξει την κατάσταση γύρω του. Κάνει μια προσπάθεια να λύσει το ένα πρόβλημα και δημιουργεί ένα νέο».

Θα μάθει άραγε πως η πρώην γυναίκα του έδωσε την εντολή τού θανάτου του;

«Δεν θα μπορεί να φτάσει τίποτα σε εκείνον από τη στιγμή που θα μπει στη φυλακή. Εχει όμως μια διαίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά, ότι μπορεί να του συμβεί κάτι, θα τον δούμε τελείως καταβεβλημένο, θα νιώσει το τέλος του να πλησιάζει. Ισως αυτή να είναι και η κάθαρση του ρόλου».

Πίστευα πως πριν έρθει το τέλος, θα καταφέρει να κάνει τις συμμαχίες του μέσα στη φυλακή.

«Θα κάνει κάποιες προσπάθειες αλλά δεν μπορώ να σας πω ότι θα αποδώσουν».

Ούτε έχει κάποιον άσο στο μανίκι;

«Και όμως έχει, θα προσπαθήσει να τον χρησιμοποιήσει αλλά δεν ξέρω αν θα τον βοηθήσει. Αυτό αφορά μια πληροφορία που έχει. Και μάλιστα ο όσος αυτός είναι ισχυρός. θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο στη συνέχεια της σειράς, θα βοηθήσει στην εξέλιξη της πλοκής».

Είχατε χρόνια να εμφανιστείτε στην τηλεόραση.

«Ναι και με γοήτευσε πολύ. Μου αρέσει όπως έχει γίνει η τηλεόραση μετά την κρίση. Τώρα που μπήκα ξανά νιώθω πιο ώριμος υποκριτικά και πιο έτοιμος να δοκιμαστώ σε ρόλους που έχουν δυσκολίες».

Αρα θα σας λείψει ο Κώστας;

«Ο Κώστας ως ήρωας έκανε τον κύκλο του. Δεν θα είχε νόημα να συνεχίσει στη σειρά και να συνεχίσει τη δράση του. Αυτό που θα μου λείψει είναι το κλίμα που έζησα εκεί. Μεγάλη εμπειρία ήταν ο “Σασμός” για εμένα. Μου έμαθαν έναν άλλο κώδικα που είναι χρήσιμος για κάθε ηθοποιό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved