Σασμός spoiler: Δημήτρης Γεωργαλάς: «Ο Κώστας ως ήρωας έκανε τον κύκλο του»
Media

Σασμός spoiler: Δημήτρης Γεωργαλάς: «Ο Κώστας ως ήρωας έκανε τον κύκλο του»

Σασμός: Ο Κώστας έκανε πλέον τον κύκλο του στην Ανω Ποριά της Κρήτης.

Ακόμα μια στιγμή που δεν μπόρεσε να ελέγξει τον εαυτό του. Αυτό τονίζει ο Δημήτρης Γεωργαλάς που τον υποδύεται και μάλιστα στις παρακάτω γραμμές αποκαλύπτει όλα όσα θα ζήσει ο ήρωάς του μέσα στη φυλακή


Η περσινή πρέπει να ήταν μια πολύ δυνατή σεζόν για εσάς!
«Ηταν σίγουρα πολύ έντονη η χρονιά και πολύ ευχάριστη. Ηταν κάτι καινούριο για μένα».

Παρόλο που ο Κώστας, ο ήρωάς σας, έχει αρνητικό πρόσημο, φαίνεται να σας έκανε καλό.

«Θα δείξει, δεν ξέρω αν μου έκανε καλό ή κακό, γιατί πολλοί άνθρωποι εκφράζουν αρνητικές εντυπώσεις για τον ρόλο. Πολλοί άνθρωποι πάντως που με γνωρίζουν ή τυχαίνει να με συναντούν στον δρόμο, εκπλήσσονται που δεν έχω σχέση με τον ρόλο. Που είμαι ευγενικός και καλοπροαίρετος».

Αυτό μάλλον σημαίνει πως υποδύεστε τόσο καλά τον Κώστα που έχετε πείσει το κοινό ότι είστε εκείνος.

«Μακάρι να ισχύει αυτό. Είναι η επιβράβευση που περιμένει ένας ηθοποιός για την προσπάθεια που κάνει. Αυτό φυσικά είναι και το ενδιαφέρον στη δουλειά μας Το πόσο πειστικά μπορούμε να υποδυθούμε μια άλλη προσωπικότητα, ειδικό όταν μιλάμε για έναν τόσο αρνητικό ήρωα.

Η αλήθεια ήταν πως από αλλού ξεκίνησε...

«Και την πάτησε. Εκανε όλες τις λάθος κινήσεις. Ξεκίνησε δείχνοντας πως ήταν παθολογικά ζηλιάρης. Αν την πρώτη φορά που ζήτησε συγγνώμη από την Ασπα είχε μείνει εκεί, το μέλλον του θα ήταν διαφορετικό. Ομως ένας άνθρωπος που έχει από τη φύση του ακραία συναισθήματα, δεν μπορεί να διορθώσει την κατάσταση μετά. Δεν έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο που ζήλεψε απλά τη γυναίκα του και παραφέρθηκε μία φορά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως μια τέτοια αντίδραση έστω και μία φορά είναι φυσιολογική, αλλά με κάποιον επιρρεπή στη ζήλια»

Δεν υπάρχει δηλαδή γυρισμός;

«Δεν είναι συνειδητά κακός ο Κώστας απλά μπαίνει σε μια δίνη και δεν μπορεί να βγει από αυτή. Είναι αυτοκαταστροφικός, παρά τη θέλησή του. Είναι αξιολύπητος, ένα θύμα της κοινωνίας. θεωρώ ακόμα πως ο ήρωάς μου δεν είναι ένας έξυπνος άνθρωπος. Δεν έχει δηλαδή το μυαλό που θα τον βοηθήσει να ορθοποδήσει μετά από μια άσχημη στιγμή. Πάντα μετανιώνει για ό,τι κάνει αλλά είναι αργά».

Την Ασπα την αγαπάει;
«Την αγαπάει αλλά αυτό δεν αρκεί».

Θα μπει στη διαδικασία να αποδράσει από τη φυλακή;

«Ο,τι και να κάνει, δεν νομίζω ότι θα καταφέρει να βρει λύση για να σώσει τον εαυτό του. Τα πράγματα είναι πολύ άσχημα για τον Κώστα», λέει ο ηθοποιός στο tv24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved