Γιώργος Λιανός: «Ο Acun με έβαλε σε ένα αεροπλάνο και με έστειλε κρυφά στην Κωνσταντινούπολη»
Media

Γιώργος Λιανός: «Ο Acun με έβαλε σε ένα αεροπλάνο και με έστειλε κρυφά στην Κωνσταντινούπολη»

Γεια σου: Καλεσμένος στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΙ, ήταν σήμερα, Σάββατο, ο Γιώργος Λιανός.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής του Survivor και του Voice, μίλησε για όλα, ενώ μεταξύ άλλων, αποκάλυψε κι ένα περιστατικό με τον Τούρκο παραγωγό, Acun Ilicali, που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

«Την πρώτη φορά που είχα κατέβει για να συμπαρουσιάσω το Survivor μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη, με φώναξε στο σπίτι του στον Άγιο Δομίνικο και μου είπε έχω ένα τηλεπαιχνίδι, το οποίο έμαθα ότι κάποιοι προσπαθούν να το βγάλουν πριν από εμάς. Το My Man Can θα ξεκινούσε σε 15 μέρες και μου λέει θέλω να το παρουσιάσεις εσύ.

Με έφερε κρυφά. Με έβαλε σε ένα αεροπλάνο και με έστειλε κρυφά στην Κωνσταντινούπολη. Δεν το είχα πει ούτε στη μάνα μου. Της το είπα, αφού γυρίσαμε τα πρώτα επεισόδια κι είχαν μονταριστεί», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός και συνέχισε:

«Ο Acun έχει motto που μου αρέσει πάρα πολύ. Acun Medya είμαστε, θα τα καταφέρουμε… Είναι ωραίος. Είναι ένας τύπος, ο οποίος έχει ξεφύγει σε οικονομική επιφάνεια και status και ειδικά στην Τουρκία πίνουν νερό στο όνομά του. Κάνει παραγωγές σε όλο τον κόσμο. Παρόλα αυτά θα ζητήσει την άποψη όλων».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved