J2US: Ο λόγος που δεν παντρεύεται η Βάνια, ο Γκουντάρας και το ζευγάρι που αποχώρησε!
Media

J2US: Ο λόγος που δεν παντρεύεται η Βάνια, ο Γκουντάρας και το ζευγάρι που αποχώρησε!

J2US: Άλλο ένα πάρτι «έπαιξε» χθες το βράδυ (15/10) στο πλατό του λαμπερού σόου με τους συμμετέχοντες να χαρίζουν μοναδικές ερμηνείες και τον Κοκλώνη να μοιράζει δώρα!

Φυσικά οι εκπλήξεις, τα ευτράπελα, το τραγούδι και το γέλιο είχαν τον πρώτο λόγο με τον Νίκο Κοκλώνη να είναι για ακόμα μία φορά ο μαέστρος ενός πραγματικά κεφάτου τηλεοπτικού πάρτι.

Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν αναμφισβήτητα το νέο ζευγάρι που μπήκε στο παιχνίδι για να διαγωνιστεί και ήταν η Μελίνα Μακρή και ο Ιωάννης Μελισσανίδης οι οποίοι μάλιστα εντυπωσίασαν με την ερμηνεία τους. Δείτε τους στο παρακάτω βίντεο στο οποίο οι δυο τους παίζουν ένα απίθανο παιχνίδι για το πόσο καλά γνωρίζονται:

Από τις όμορφες στιγμές της βραδιάς ήταν η εμφάνιση της Ματίνας Νικολάου, η Βάνιας αν προτιμάτε με τον σύντροφό της Βασίλη Πορφυράκη οι οποίοι ερμήνευσαν το «Σε θέλω, με θέλεις».

Μάλιστα η γνωστή ηθοποιός απάντησε στην ερώτηση του Κοκλώνη γιατί δεν παντρεύεται με τον Βασίλη της μετά από τόσα χρόνια. Πάντως βρήκαν σίγουρα κουμπάρο αν το αποφασίσουν. Δείτε στο παρακάτω βίντεο το ζευγάρι να ερμηνεύει ένα ακόμα ερωτικό τραγούδι:

Τη βραδιά παρακολούθησε live ο Γρηγόρης Γκουντάρας ώστε να είναι στο πλευρό της συζύγου του Ναταλί Κακκαβά η οποία δεν ενθουσίασε και τόσο στην χθεσινή εμφάνισή της με τον Κώστα Αγέρη επί σκηνής. Ο Γκουντάρας μάλιστα ήταν στο πλατό μαζί με τους δύο γιους που έχει αποκτήσει με την όμορφη παρουσιάστρια. Φυσικά, δεν έλειψαν τα πειράγματα μεταξύ Γκουντάρα και Κοκλώνη. Δείτε το βίντεο παρακάτω με τη σύζυγό του Νάταλι Κάκκαβα να ερμηνεύει τραγούδι με τον παρτενέρ της και coach της Κώστα Αγέρη:

Κάποτε όμως ήρθε και η στιγμή της αποχώρησης, της πρώτης για τη φετινή σεζόν.

Στον... τάκο με τη χαμηλότερη βαθμολογία και τις λιγότερες ψήφους από την ψηφοφορία του κοινού ήταν η Σοφία Αρβανίτη με τον Γιάννη Κατινάκη και ο Valentino με την Τζένη Κατσίγιαννη. Τελικά αποχώρησαν οι πρώτοι.

Δείτε παρακάτω φωτογραφικά στιγμιότυπα από το χθεσινό σόου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved