Καλατζόπουλος για την τελευταία του συνάντηση με την Αλίκη στο αεροδρόμιο: «Ήταν άλλος άνθρωπος»
Media

Καλατζόπουλος για την τελευταία του συνάντηση με την Αλίκη στο αεροδρόμιο: «Ήταν άλλος άνθρωπος»

Ο Γιάννης Καλατζόπουλος στην παιδική του ηλικία θεωρούταν παιδί θαύμα αφού από πολύ μικρός έπαιζε δίπλα σε μεγάλες πρωταγωνίστριες. 

Μάλιστα μία από τις σταρ εκείνης της εποχής με τις οποίες συνεργάστηκε ήταν φυσικά και η Αλίκη Βουγιουκλάκη για την οποία ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μιλάει με τα πιο τρυφερά λόγια:

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος, ήταν φτιαγμένη από τα υλικά του σταρ. Μια πολύ έξυπνη γυναίκα, δραστήρια, εργατική και αυστηρή πρώτα με τον εαυτό της και ύστερα με τους συνεργάτες της. Με αγαπούσε πολύ και, επειδή ήμουν και πιτσιρίκος, όλοι με είχαν σαν παιδί τους.

Η Αλίκη δεν ήθελε να με έχει σαν παιδί της, ήθελε να με έχει σαν αδελφάκι της. Μου έκανε και δώρα, υπέροχες σοκολάτες που της χάριζαν οι θαυμαστές της κι εκείνη δεν τις έτρωγε γιατί πρόσεχε τη σιλουέτα της».

Ο Γιάννης Καλατζόπουλος μάλιστα μίλησε και για την τελευταία του συνάντηση, λίγο πριν εκείνη φύγει από τη ζωή: «Την είδα τυχαία στο αεροδρόμιο στη Θεσσαλονίκη, λίγο πριν μας “φύγει”, όπου ήξερε πόσο σοβαρή ήταν η κατάστασή της και ήταν πραγματικά ένας άλλος άνθρωπος. Δεν είχε αυτό το χαμόγελο που είχαμε συνηθίσει όλοι να βλέπουμε σε αυτή».

Δείτε το βίντεο παραπάνω με όσα είπε στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved