Σασμός: Η Αργυρώ θα βρεθεί για μία ακόμα φορά αντιμέτωπη με τον Αστέρη
Media

Σασμός: Η Αργυρώ θα βρεθεί για μία ακόμα φορά αντιμέτωπη με τον Αστέρη

Σασμός: Η δίψα της Άσπας για εκδίκηση φέρνει τον Παύλο προ διλήμματος, και η Μαρίνα που το μαθαίνει, προσπαθεί να προλάβει τα χειρότερα

Η Αργυρώ προσπαθεί να κρατήσει τον Σταύρο στην Κρήτη και να σώσει το γάμο της, ενώ και ο γάμος του Αντώνη με τη Μαρίνα κρέμεται ακόμα σε μια κλωστή εξαιτίας του Παύλου.

Ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος να εξιχνιάσει το θάνατο του πατέρα του και επιστρατεύει τη βοήθεια του Μανόλη, ενώ ο Μαθιός και η Βασιλική περνούν την χειρότερη στιγμή στη σχέση τους μέχρι τώρα. Καθώς όλοι μοιάζουν να στέκονται σε κινούμενη άμμο, η Αργυρώ θα βρεθεί για μία ακόμα φορά αντιμέτωπη με τον Αστέρη, μόνο που τώρα θα είναι παρόντες και ο Σταύρος με τη Στέλλα.

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Παύλος δίνει εξηγήσεις στην εμβρόντητη Αιμιλία, ενώ ο Νικηφόρος φεύγει στην Αθήνα, για να βρει τον Μανόλη. Την ίδια στιγμή ο Ευθύμης αναθέτει βρώμικες δουλειές στον Λευτέρη. Στο μνημόσυνο του Άγγελου, ο Σταύρος γίνεται μάρτυρας ενός ξεσπάσματος της Αργυρώς στον Αστέρη και αποφασίζει να μιλήσει ο ίδιος κατ’ ιδίαν στον πρώην της γυναίκας του.

Ο Αντώνης έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Παύλο για τον αρραβώνα του με την Μαρίνα, ενώ η Άσπα ανακαλύπτει ένα δαχτυλίδι και καταλαβαίνει πως ο Άγγελος θα της έκανε πρόταση γάμου. Κι ενώ η Βασιλική έχει δεύτερες σκέψεις για τον γάμο της με τον Μαθιό, ο Αντώνης έχει μια συζήτηση με τον Ευθύμη. Την ίδια ώρα, η Άσπα επισκέπτεται τον Παύλο και του ζητά να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του Άγγελου…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved