Media

The 2Night Show: Ανδρίτσου: Η απουσία από την τηλεόραση, η μητρότητα και ο έρωτας για τον Μπρους Λι

Gossip-tv Team

Η Βασιλική Ανδρίτσου εμφανίστηκε στην εκπομπή The 2Night Show άκρως ανανεωμένη και παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη.

Η αγαπημένη ηθοποιός μοιράστηκε αναμνήσεις από τα παιδικά της χρόνια, αναφέρθηκε στις σπουδές στη Θεολογία, την οποία εγκατέλειψε για χάρη της υποκριτικής, αλλά και στον μεγάλο της έρωτα για τον… Μπρους Λι.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως αντέδρασε όταν την προειδοποίησαν ότι θα μπει στη «μαύρη λίστα» του καλλιτεχνικού χώρου, λόγω της ευθύτητας της.

«Όταν ξεκινούσα κάποια μου είπε '' θα μπεις blacklist στην τηλεόραση με τη συμπεριφορά που έχεις'' και της είπα ότι δεν θα σκύψω το κεφάλι», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Επίσης, μίλησε για τη συνειδητή απουσία της από την τηλεόραση λόγω της μητρότητας αλλά και για η… υποψία ότι θα έκανε αγόρι και όχι κορίτσι.

«Για κάποιο λόγο πίστευα ότι θα κάνω γιο, ενώ ο Νίκος ήταν σίγουρος ότι περιμέναμε κορίτσι. Την κόρη μας την λένε Ανθένια, πήρε τα ονόματα από τις δύο γιαγιάδες της, την Ευανθία και την Ιωάννα. Την πρώτη φορά που άκουσα για το baby shower, νόμιζα ότι έπρεπε να μαζευτούμε όλοι μαζί και να κάνουμε ντουζ στο μωρό», δήλωσε η Βασιλική Ανδρίτσου.

Και πρόσθεσε:«Το παιδί μας ήρθε την κατάλληλη στιγμή, αν είχε έρθει νωρίτερα θα ήταν ένα άλλο παιδί, εγώ όμως δεν θέλω άλλο, θέλω αυτό το παιδί».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved