Άκης Πετρετζίκης: Η ανακοίνωση στη Γερμανού που ουδείς πήρε χαμπάρι
Media

Άκης Πετρετζίκης: Η ανακοίνωση στη Γερμανού που ουδείς πήρε χαμπάρι

Κι όμως το ανακοίνωσε και ουδείς το πήρε χαμπάρι, το Akis' Food Tour του Άκη Πετρετζίκη, επιστρέφει στον Alpha!

O Άκης Πετρετζίκης συνεχίζει να είναι το δυνατό «χαρτί» του σταθμού, αφού τόσο ο ίδιος όσο και οι εκπομπές του έχουν αποκτήσει φανατικό κοινό.

Έτσι οι ιθύνοντες αποφάσισαν πως στο πρόγραμμα πρέπει να επιστρέψει η εκπομπή που είχε κάνει γκελ και αυτή δεν είναι άλλη από το «Akis' Food Tour».

Πρόκειται για ένα project που συνδυάζει τόσο τις μαγευτικές εικόνες ανά την Ελλάδα όσο και τις πρωτότυπες συνταγές του σεφ. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Άκης Πετρετζίκης στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού το μεσημέρι της Κυριακής (16-10).

Όπως ο ίδιος είπε τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο του 2023 και θα προβληθεί από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, δηλαδή από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο του 2023 ενώ παράλληλα στο πρόγραμμα θα παραμείνει και το Kitchen Lab.

«Παρακαλούμε πολύ να μας στείλετε προορισμούς που θέλετε να δείτε σε όλη την Ελλάδα γιατί θέλουμε πάρα πολύ να πάμε. Να κάνουμε υπέροχες μαγειρικές και να γνωρίσουμε υπέροχο κόσμο», είπε ο Άκης ζητώντας από τον κόσμο να στείλει στο mail της εκπομπές προορισμούς που ο κόσμος θέλει να δει.

Δες όλα όσα είπε στο απόσπασμα που ακολουθεί

Διαβάστε επίσης

Άκης Πετρετζίκης: «Η σύζυγός μου τρώει πίτσες και εγώ βραστό κοτόπουλο»

Μετά τον Χρυσοστόμου κι άλλη γκάφα στη Γερμανού με τον Πετρετζίκη: «Ποιος το είπε αυτό ρε παιδιά;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved