Παγιδευμένοι – Αποκλειστικό: Ο Νίκος Καραγεώργης σε guest - έκπληξη – Το ανατρεπτικό spoiler
Media

Παγιδευμένοι – Αποκλειστικό: Ο Νίκος Καραγεώργης σε guest - έκπληξη – Το ανατρεπτικό spoiler

Παγιδευμένοι: Σε ρόλο έκπληξη θα δούμε τον Νίκο Καραγεώργη στη σειρά που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Ο ηθοποιός μπαίνει στη σειρά και ο ρόλος του θα φέρει εξελίξεις που δεν περιμένεις.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv ο Νίκος Καραγεώργης υποδύεται τον Διοικητή της Αστυνομίας, ο οποίος έχει αποφασίσει να βραβεύσει τον Σπύρο Μαρκέτο (Παύλο Ορκόπουλο) για το σύνολο του έργου του, αλλά και για μια επιχείρηση στην οποία είχε κινδυνεύσει να χάσει τη ζωή του.

Ο Σπύρος Μαρκέτος θα έχει μια συνάντηση μαζί του κι όταν θα μάθει την πρόθεσή του θα αισθανθεί αμήχανα γιατί φέρει ως βάρος μέσα του τη συμμετοχή του στην άδικη φυλάκιση του Κοσμά, πατέρα της Άννας, πριν από χρόνια.

Παράλληλα στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε τον Σπύρο Μακρέτο σε δίνη θέση καθώς θα κληθεί να διαχειριστεί μια κατάσταση, η οποία θα τον «διαλύσει» και θα αλλάξει ολοκληρωτικά την κοσμοθεωρία του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ιστορία αυτή έχει να κάνει με τον Θοδωρή και θα φέρει ανατρεπτικές εξελίξεις.

Στο σημερινό επεισόδιο

Η Άννα κι ο Δημήτρης παίρνουν νέα ρίσκα για να ξεσκεπάσουν τον δολοφόνο της Μυρτώς, ο οποίος βάζει σε εφαρμογή ένα δολοπλόκο σχέδιο που θα παραπλανήσει τις έρευνες της Αστυνομίας και του Σταύρου. Παρά τις προσπάθειές του, όμως, η Άννα και ο Δημήτρης θα βρουν επιτέλους ακράδαντα στοιχεία. Πριν, όμως, τον συλλάβουν η Άννα θα αποφασίσει να έχει μία προσωπική αντιπαράθεση μαζί του βάζοντας τον εαυτό της σε κίνδυνο…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved