Νικολέττα Καρρά: Όλα όσα αποκάλυψε για τον ρόλο της στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει»
Media

Νικολέττα Καρρά: Όλα όσα αποκάλυψε για τον ρόλο της στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει»

Η Νικολέττα Καρρά περνάει την πιο ευτυχισμένη περίοδο επαγγελματικά, μιας και την απολαμβάνουμε μέσα από την σειρά "Αυτή η νύχτα μένει".

Φέτος την απολαμβάνουμε στη σειρά τάυ Alpha «Αυτή η νύχτα μένει».

Η Νικολέττα Καρρά περιέγραψε στη Realnews τον ενθουσιασμό της για τις ομοιότητες που μοιράζεται με τον ρόλο της τραγουδίστριας που ερμηνεύει. Δηλώνει γοητευμένη από τη σκοτεινή πλευρά της και αποκαλύπτει την ανάγκη της να μένει μόνη, καθώς χρειάζεται τον χρόνο και τον χώρο της. Οπως λέει, φοβάται τον χρόνο, όμως έχει καταφέρει να συμφιλιωθεί μαζί του.

Φέτος είσαι στην πολυαναμενόμενη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει». Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία;

Η πρόταση έγινε λίγο πριν από το καλοκαίρι. Εστειλα ένα τραγούδι για να με ακούσουν. Είναι μια σειρά στην οποία όλοι θα ήθελαν να συμμετάσχουν... Είναι βασισμένη στο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή και πραγματεύεται τη δεκαετία του '80 και τα μπουζούκια της εποχής, που ήταν σε μεγάλη άνθηση.

Ποιος είναι ο δικός σου ρόλος;

Είμαι μια τραγουδίστρια-κονσοματρίς γιατί και οι κονσομασιόν ήταν σε άνθηση εκείνη την περίοδο. Εχει πολύ ενδιαφέρον και δεν έχει γίνει κάτι αντίστοιχο, σε σειρά τουλάχιστον.

Τραγουδάς δηλαδή.

Εχω ξανατραγουδήσει πολλές φορές στο θέατρο. Βέβαια, το λαϊκό τραγούδι που λέω τώρα δεν το είχα δοκιμάσει, ήμουν περισσότερο του εντέχνου και του ροκ. Ο συνθέτης μας δηλαδή ο Γιώργος Ανδρέου, διαπίστωσε με μεγάλη χαρά πως είμαι μια χαρά και στο λαϊκό τραγούδι! Οταν πήγαμε να γράψουμε τα τραγούδια, παρόλο που εγώ ήμουν φοβισμένη και μαζεμένη, τελικά διαπιστώσαμε πως μπορώ να ασχοληθώ με το λαϊκό τραγούδι, παρά την προσπάθεια κάποιων να με αποθαρρύνουν στο παρελθόν... Δεν ξέρω, ίσως είναι στο DNA μας. Κι εγώ άκουγα λαϊκά και οι γονείς μου, οπότε μάλλον έχει περάσει μέσα μου. Είναι μια πολύ ευχάριστη εμπειρία να παίζω και να τραγουδάω. Δεν σου κρύβω πως πάντα ήθελα να το κάνω αυτό.

Είσαι ο άνθρωπος που διασκεδάζει σε μπουζούκια; Ηταν οικείο το περιβάλλον;

Σε όλη μου τη ζωή ήμουν με τις φάσεις μου. Υπήρξαν περίοδοι που πήγαινα πολύ στα
μπουζούκια και άλλες που δεν περνούσα ούτε απ' έξω. Με τον τρόπο που έχουν διαμορφωθεί οι χώροι στο γύρισμα, αισθάνθηκα πολύ μέσα σε αυτό. Ομως δεν είναι
αυτό το περίεργο. Το παράξενο για εμένα ήταν ότι αισθάνθηκα καλά μέσα στο σκοτεινό περιβάλλον. Να σου πω την αλήθεια, από μικρή, όταν φανταζόμουν ότι θέλω να
γίνω ηθοποιός μου προκαλούσε πάντα ενδιαφέρον αυτό το σκοτεινό κομμάτι. Απλώς
δεν μπορούσα να φανταστώ με ποιον τρόπο μπορώ να τό ζήσω και να είμαι ασφαλής
γιατί, όσο με γοήτευε, τόσο με τρόμαζε. Οπότε τώρα βρήκα τον τρόπο να το ζήσω μέσα
στην ασφάλειά μου.

Σε δυσκολεύει κάτι στον ρόλο σου;

Τίποτα. Και μπορεί να ακούγεται υπερφίαλο, αλλά αισθάνομαι σαν να ήταν αυτός ο ρόλος για εμένα. Είναι λίγο αστείο, γιατί δεν είχα καμία σχέση με όλο αυτό, αλλά αισθάνομαι σαν να έπρεπε να γίνει.

Φαίνεσαι πολύ ενθουσιασμένη. Είχες πολύ καιρό να κάνεις κάτι που να σου αρέσει τόσο πολύ;

Τηλεοπτικά, ναι, είχα καιρό να ενθουσιαστώ. Η τελευταία δουλειά που είχα απολαύσει
ήταν οι «Συμμαθητές». Εκανα κάποιες απόπειρες κάποια γκεστ, κάποιες άλλες δεν πήγαν καλά, όπως η περσινή. Ομως αυτό είναι μια πολύ ιδιαίτερη δουλειά, που δεν μπορώ να τη συγκρίνω με οτιδήποτε άλλο έχω κάνει τηλεοπτικά.

Θεατρικά ετοιμάζεις κάτι;

Συζητούσα κάποια πράγματα, αλλά, επειδή για το σίριαλ έχω πολλά νυχτερινά γυρίσματα, δεν θα μπορούσα να το κάνω. Είναι κουραστικά τα γυρίσμα τα και δεν θα είχα καθόλου προσωπικό χρόνο. Ηθελα να συγκεντρωθώ σε αυτό, γιατί το γουστάρω πολύ και θέλω να το απολαύσω.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved