Κώστας Κόκλας: «Η Δανδουλάκη έπαιρνε τον φάκελο από τον ΑΝΤ1 και τον μοίραζε στους ηθοποιούς»
Media

Κώστας Κόκλας: «Η Δανδουλάκη έπαιρνε τον φάκελο από τον ΑΝΤ1 και τον μοίραζε στους ηθοποιούς»

Ο Κώστας Κόκλας μίλησε στο Πρωινό Μας για τις αμοιβές των ηθοποιών αλλά και τον έρωτα στη ζωή του

Ο Κώστας Κόκλας ανέφερε για τις αμοιβές:«πιστεύω ότι οι ηθοποιοί πρέπει να ανταμείβονται μόνο με χρήματα. Αυστηρά με χρήματα. Μην ακούω όμως υπερβολές, στην Ελλάδα είμαστε οπότε τι πολλά χρήματα να βγάλεις. Δεν υπάρχουν αυτά. Ήταν η Λάμψη, αν έβγαλε δυο δραχμές η Κάτια Δανδουλάκη τα έβαλε στο θέατρο. Εγώ είχα συναδέλφους που δουλεύαμε μαζί, δούλευαν με την Κάτια Δανδουλάκη στο θέατρο και ο φάκελος που πληρώνονταν έγραφε ΑΝΤ1 απ’ έξω. Έπαιρνε τα λεφτά και τα μοίραζε στους ηθοποιούς η γυναίκα».

Και τόνισε: «Ένας έρωτας ποτέ δεν σε ποιειδοποιεί παρά έρχεται στην απέναντι σκεπή και σου πετάει το βέλος! Δεν είμαι σε ηλικία και σε φάση που να χτυπάω και να λέω «έρωτα, χτύπα με». Έχω κάνει δυο γάμους, πάρα πολλές σχέσεις, παίρνω αγάπη πάρα πολύ από την οικογένεια και τον γιο μου όπως και τους δίνω».

Και συνέχισε λέγοντας: «Μια γυναίκα στη ζωή σου δικαιούται ένα κομμάτι που πρέπει να έχεις την ευκαιρία και την ευχέρια να της το δώσεις. Η δουλειά μου απορροφά αρκετή ενέργεια και δεν θα μπορώ να είμαι εντάξει σε μια σχέση»

Δείτε το απόσπασμα από το Πρωινό Μας

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved