Παπαθεοδώρου: Η Ελισάβετ πέταξε τα ράσα, πήγε στην Ελένη και έδωσε το spoiler για το Μαύρο Ρόδο
Media

Παπαθεοδώρου: Η Ελισάβετ πέταξε τα ράσα, πήγε στην Ελένη και έδωσε το spoiler για το Μαύρο Ρόδο

H Φωτεινή Παπαθεοδώρου που υποδύεται τη δόκιμη μοναχή Ελισάβετ στη σειρά Μαύρο Ρόδο, πέταξε τα ράσα και… πήγε στην Ελένη Μενεγάκη!

Ένας απαγορευμένος έρωτας, ένα πάθος μοιραίο... Η αφοσίωση στον Θεό συγκρούεται με την επιθυμία για έναν άντρα... Το «Μαύρο ρόδο» προβάλλεται στο MEGA και η πρωταγωνίστρια Φωτεινή Παπαθεοδώρου σήμερα, 19 Οκτωβρίου ήταν καλεσμένη στην Ελένη!

Η Ελένη μόλις την είδε, ξετρελάθηκε και της είπε: «Έλα να σε αγκαλιάσω γιατί ζηλεύω που σε αγκαλιάζει ο Ταμπακάκης… Καλώς το κοριτσάκι μου το μικρό! Δεν νομίζω να φοβάσαι εμένα;» με την ηθοποιό να την αγκαλιάζει και να της απαντά «Λίγο αμηχανία»!

Και η Ελένη Μενεγάκη η οποία είναι παρατηρητική, της είπε: «Τα ματάκια σου είναι λίγο κόκκινα, γιατί;» και η Φωτεινή Παπαθεοσώρου δεν πρόλαβε να μπει στην εκπομπή και έδωσε το spoiler αφού αποκάλυψε τη σκηνή που γύρισε…

Και συνέχισε λέγοντας: «Έκλαιγα για τον Πέτρο…» και τότε η Ελένη δεν πήγε σε διαφημίσεις, αλλά ήθελε να μάθει τι θα γίνει και θα κλαίει αφού εμείς αυτές τις μέρες απλά βλέπουμε τη δόκιμη μοναχή Ελισάβετ να έχει απλά ταραχτεί με τον Πέτρο!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, Ελένη!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved