Νίκη Λυμπεράκη: Η «Μεγάλη εικόνα» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν
Media

Νίκη Λυμπεράκη: Η «Μεγάλη εικόνα» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν

Τα πάντα γύρω μας τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και το περιβάλλον στο οποίο ζούμε και κινούμαστε αλλάζει διαρκώς. Υπό αυτές τις συνθήκες η αναζήτηση της ουσίας φαντάζει πιο αναγκαία από ποτέ.

Με αυτόν τον στόχο μπαίνει στη ζωή και στους δέκτες μας, για δεύτερη σεζόν, η Νίκη Λυμπεράκη και η «Μεγάλη Εικόνα» του Mega. Και εφέτος οι προσδοκίες παραμένουν ίδιες.

Όπως σχολιάζει, η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια της εκπομπής, «από τη μια εμείς να παρουσιάσουμε κάτι που θα είμαστε περήφανοι και από την άλλη να το βρει ενδιαφέρον και αξιόλογο ο τηλεθεατής και να μας τιμήσει με την προτίμησή του. Αυτά είναι τα δύο στοιχήματα».

Για δεύτερη σεζόν η εκπομπή εστιάζει στα πρόσωπα και στα μεγάλα γεγονότα. Οι απόψεις, οι διαδρομές και οι επιλογές σημαντικών ανθρώπων θα φωτίσουν με διαφορετικό τρόπο τις πτυχές των θεμάτων που μας ενδιαφέρουν.

«Εφέτος σκεφτήκαμε να κάνουμε την εκπομπή λίγο πιο πρόσωποκεντρική. Να εστιάσουμε περισσότερο σε πρόσωπα» αναφέρει.

Υπάρχει κριτήριο στην επιλογή των καλεσμένων;

«Ελπίζω ότι εφέτος από τη “Μεγάλη Εικόνα” θα περάσουν άνθρωποι που πάντα θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να τους γνωρίσω καλύτερα και να τους μιλήσω. Δεν θα υπάρχουν στεγανά. Θα είναι άνθρωποι από πολλούς και διαφορετικούς χώρους. Από τον χώρο της πολιτικής, από τον χώρο της τέχνης, από τον χώρο του δημόσιου διαλόγου. Με άλλα λόγια το κριτήριο είναι άνθρωποι που έχουν πράγματα να πουν και που θέλουμε να τα ακούσουμε».

Πηγή: Βημα

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved