Κουτσελίνη: «Δημοσιογράφοι είπαν ότι έβλεπαν φώτο της 12χρονης και φρίκαραν. Αυτοί διώκονται»
Media

Κουτσελίνη: «Δημοσιογράφοι είπαν ότι έβλεπαν φώτο της 12χρονης και φρίκαραν. Αυτοί διώκονται»

Η Ζήνα Κουτσελίνη είχε καλεσμένο τον Σπύρο Δημητρίου και τον ρώτησε αν διώκονται ποινικά όσοι φέρεται ότι είδαν φωτογραφίες και ο δικηγόρος της  απάντησε.

«Όσοι έχετε στα χέρια σας τη δικογραφία της 12χρονης και έχετε δει φωτογραφίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, το ότι κατέχει κάποιος αυτό το υλικό είναι ποινικό αδίκημα. Δεν εξαιρεί η δημοσιογραφική δεοντολογία, παραμένει ποινικό αδίκημα».

Η Ζήνα τόνισε: «Λέτε για τις φωτογραφίες που έγιναν αναφορές από συναδέλφους ότι τις έχουν δει; Αυτές τις φωτογραφίες είναι στη δικογραφία; Εμείς δεν τις έχουμε, και δεν τις έχουμε δει. Κάποια στιγμή ρώτησα τον Πέτρο αν τις έχει, γιατί συνάδελφοι είναι με το κινητό και λένε ότι έχουν τις φωτογραφίες» είπε η Ζήνα Κουτσελίνη και πρόσθεσε

Και συνέχισε: «Η αλήθεια είναι ότι κάθε δημοσιογράφος έχει στα χέρια του όλο το δημοσιογραφικό υλικό, από πού είναι η πηγή του καθένα, αφορά στην ελευθερία του Τύπου και όχι μόνο»,.

Ο Σπύρος Δημητρίου επεσήμανε: «Απαγορεύεται να κοιτάζει ο οποιοσδήποτε το υλικό παιδικής πορνογραφίας και να το κατέχει. Εκτός από τις διωκτικές Αρχές. Είναι αδίκημα. Αν γινόταν ένα δικαστήριο και ήταν κατηγορούμενος δημοσιογράφος και έλεγε ότι έχω δει υλικό παιδικής πορνογραφίας για τη δουλειά μου, το δικαστήριο δεν πείθεται. Πρέπει να τον καταδικάσει».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved