Βέρα Μακρομαρίδου: «Θα δούμε ένα πιο σκληρό της πρόσωπο της Άσπας»
Media

Βέρα Μακρομαρίδου: «Θα δούμε ένα πιο σκληρό της πρόσωπο της Άσπας»

Περιμένει με ανυπομονησία την ηρωίδα της να ευτυχήσει. Η Βέρα Μακρομαρίδου είναι η Άσπα του Σασμού και μετά τον ερχομό του Παύλου, βλέπει τη ζωή της ηρωίδας της να αλλάζει.

Η ηθοποιός, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό TV24, εξηγεί τις κινήσεις εκείνης, τον τρόπο που θα χειριστεί τα προσωπικά της και φυσικά αν θα «συναντήσει» ξανά τον Άγγελο.

Η Άσπα τι σηματοδοτεί για εσάς;

«Η Άσπα είναι μια ηρωίδα κοντινή σε εμένα -μπορώ να την καταλάβω σε πολλά- αλλά και τόσο διαφορετική εκ του αποτελέσματος. Κάνει δηλαδή τελείως άλλες επιλογές ζωής από αυτές που θα έκανα εγώ, αλλά με έναν κοινό τρόπο. Μέσω αυτής της ηρωίδας, που μαθαίνω λόγια της με τέτοια συχνότητα και ταχύτητα, άνοιξε για εμένα το κεφάλαιο “τηλεόραση” και σηματοδοτεί για εμένα το εκπαιδευτικό κεφάλαιο “υποκριτική στην κάμερα" που μέχρι στιγμής είχα απλά ξεφυλλίσει επιφανειακά».

θα μπορούσε να είναι φίλη σας;

«Σίγουρα... και αδελφή μου. Είναι ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας, όπως θα λέγαμε. Είναι φύσει αισιόδοξη αλλά η ζωή της έχει φέρει τόσο πόνο που την κάνει να περνάει από πολλά στάδια».

Στην αρχή τη γνωρίσαμε ως ένα κορίτσι ελευθέρων ηθών. Στη συνέχεια όμως έδειξε την ωριμότητά της. Δικαιολογείτε την ηρωίδα σας μέχρι κάποιο βαθμό;

«Σίγουρα τη δικαιολογώ γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσα να την υποδυθώ. Είχε λόγους να είναι δυστυχισμένη στον γάμο της και η απιστία της ήταν μια αντίδραση. Θα ήταν ρηχό από μέρους μου να την κρίνω από αυτό. Η απιστία της ήταν μια εξαίρεση γι’ αυτή και όχι ο κανόνας. Έπρεπε να δω τον χαρακτήρα της πιο συνολικά και ουσιαστικά».

Είναι ένας καθαρός χαρακτήρας;

«Ναι, θεωρώ πως είναι! Αγαπάει πραγματικά και θέλει να δημιουργεί αληθινές σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω της»

Βρήκε ένα δαχτυλίδι στα πράγματα του Αγγέλου που φανέρωνε τη πρόθεση του αγαπημένου της κάνει πρόταση γάμου. Πόνεσε περισσότερο ή δυνάμωσε;

«Πόνεσε πολύ στη σκέψη για το πόσο καλύτερη θα ήταν η ζωή της αν ζούσε ο Άγγελος και ένιωσε μεγάλη θλίψη για την αγάπη που θα μπορούσε να πάρει και δεν πήρε, για το ενδεχόμενο μιας δικής της οικογένειας, ενός παιδιού κλπ. Όλα αυτά θα τη θυμώσουν πολύ και θα δούμε ένα πιο σκληρό της πρόσωπο».

Ουσιαστικά αυτό ήταν που την κινητοποίησε και ζήτησε εκδίκηση από τον Παύλος

«Ακριβώς αυτό».

Όταν τελικά μάθει πως ο Κώστας δεν ζει, θα ικανοποιηθεί;

«Νομίζω ότι θα λυτρωθεί. Θα νιώσει ανακούφιση όσο σκληρό και να ακούγεται αυτό. Θα νιώσει ότι έφυγε το μεγαλύτερο βάρος και εμπόδιο στη ζωή της και ότι βρήκε επιτέλους την ελευθερία της».

Το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης υπάρχεις

«Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο αλλά όλα είναι πιθανά. Γιατί όχι; Εγώ θα το ήθελα πολύ για εκείνη!».

Υπάρχει περίπτωση να δούμε flashback με τον Άγγελο σκηνές που αγνοούμε;

«Σίγουρα θα δείτε τη σκηνή του φόνου και κατ’ επέκταση τον δολοφόνο του. Δεν γνωρίζω αν ο Άγγελος θα επισκέπτεται τα όνειρα της Άσπας ή άλλων μελών της οικογένειας του. Όλα είναι πιθανά».

Θα έρθει κοντά με τον Μύρωνα. Εκείνος την ερωτεύτηκε από την πρώτη στιγμή, εκείνη θα νιώσει αντίστοιχα συναισθήματα;

«Δεν το γνωρίζουμε αυτό ακόμα. Σίγουρα θα έχουν μια πολύ τρυφερή και ανθρώπινη σχέση αλλά δεν γνωρίζω αν αυτό θα εξελιχθεί σε ερωτική σχέση με αμοιβαία αισθήματα. Θα είναι δίπλα της πάντως».

Η οικογένεια Βρουλάκη θα βιώσει τη γαλήνη που της αξίζει;

«Ε, ίσως αργήσει να βιώσει γαλήνη. Σϊγουρα θα νιώθουν όλες πιο ασφαλείς με την παρουσία του θείου Παύλου», είπε η Βέρα Μακρομαρίδου στο περιοδικό Tv24.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved