Αποκαλυπτικός ο Νίκος Ψαρράς: «Είπα, 'Ψαρρά λάθος, δεν κάνεις για αυτή τη δουλειά ρε φίλε'»
Media

Αποκαλυπτικός ο Νίκος Ψαρράς: «Είπα, 'Ψαρρά λάθος, δεν κάνεις για αυτή τη δουλειά ρε φίλε'»

Σε μια εξομολόγηση εκ βαθέων προχώρησε ο Νίκος Ψαρράς, καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Στούντιο 4.

Ο ηθοποιός, ο οποίο φέτος κρατά έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά της ΕΡΤ «To βραχιόλι της φωτιάς», αναφέρθηκε στη συγκίνηση που ένιωσε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της μεγάλης αυτής παραγωγής, ενώ παραδέχτηκε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν θέλησε να κάνει ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα του, πηγαίνοντας στην Αμερική.

«Είναι δύσκολα εκεί. Για εμάς το εργαλείο της δουλειάς είναι ο λόγος κι όταν είναι με προφορά. Μετά από ένα διάστημα σε ακούνε σαν Αμερικανό, αλλά ναι but you are a Nikos. Λέω να μην πάω για ένα ρόλο για ένα παιδάκι από το Τέξας; Μου λένε έχουμε 15.000 παιδιά από το Τέξας γιατί να πάρουμε εσένα;

Ήταν μεγάλο σχολείο κι η πρώτη φορά στη ζωή μου, που ήμουν πεπεισμένος ότι είχα διαλέξει λάθος επάγγελμα. De facto. Είπα Ψαρρά λάθος, δεν κάνεις για αυτή τη δουλειά ρε φίλε, έχεις κάνει ένα τεράστιο λάθος. Μην κοιτάς στην Ελλάδα έκανες κουτσά στραβά δύο πράγματα, αλλά εδώ που είναι τα μεγάλα κεφάλια καταλαβαίνουν ότι είσαι ατάλαντος.

Σε σκληραίνει. Δεν μπορείς να είσαι ήσυχος σε αυτήν τη δουλειά και να επαναπαύεσαι. Πρέπει να δουλεύεις», είπε.

Αναφορικά με τη σειρά Το βραχιόλι της φωτιάς, ανέφερε πως:

«Η σειρά ξεκινά με τον Χρήστο Λούλη που είναι ο μικρός μου ο γιος το 1962 και έχει ένα ωραίο κοσμηματοπωλείο. Έχει σωθεί από το Άουσβιτς. Δείχνει έναν τσιγγάνο που του λέει ότι η γιαγιά πεθαίνει. Είναι αληθινή ιστορία και το βραχιόλι υπάρχει ακόμα. Ο κοσμηματοπώλης που πήγε να σώσει τη γιαγιά, βλέπει το βραχιόλι και του έρχονται απευθείας μνήμες.

Οι ψυχές των ανθρώπων πρέπει να ησυχάζονται και κανείς δεν άντεχε να μιλήσει για όσα έζησαν. Κάναμε ένα γύρισμα και έλεγα ότι δεν θα κλάψω και μόλις άγγιζα τα μαλλιά με έπιαναν τα ζουμιά»

Δες το απόσπασμα παρακάτω

Διαβάστε επίσης

Νίκος Ψαρράς: Η ηλικία, η κόντρα με τον πατέρα του και ο γάμος με την Έλενα Καρακούλη

Νίκος Ψαρράς: «Κάθε φορά που ξεκινά μια δουλειά νιώθω σαν πρωτάρης»

Το Βραχιόλι της φωτιάς: Η συγκλονιστική αληθινή ιστορία μιας οικογένειας από τη Θεσσαλονίκη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved