Maestro: «Γροθιά» στο στομάχι η ερμηνεία της Καβογιάννη χωρίς καν να μιλάει! Αποθεώθηκε στο twitter
Media

Maestro: «Γροθιά» στο στομάχι η ερμηνεία της Καβογιάννη χωρίς καν να μιλάει! Αποθεώθηκε στο twitter

Maestro: Μια ακόμη συγκλονιστική ερμηνεία από την Μαρία Καβογιάννη, η οποία αποθεώθηκε ξανά στο twitter.

H σειρά που έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, ξεκίνησε με συγκλονιστικά πλάνα μεταφέροντας σκηνές πραγματικότητας.

Ενδοοικογενειακή βία, απειλές, ξύλο και οι εικόνες ήταν πραγματικά «γροθιά» στο στομάχι.

Η Μαρία Καβογιάννη από την πλευρά της, αποθεώθηκε χωρίς καν να χρειαστεί να μιλήσει με την εικόνα της να γίνεται εφιάλτης σε κάθε άνθρωπο που έχει ζήσει παρόμοιες καταστάσεις.

Δες τα σχόλια στη gallery

Στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς…

«Άρνηση»

Ο Ορέστης διαπιστώνει πως η ζωή των κατοίκων του νησιού δεν είναι όπως δείχνει. Αποκτά προσωπική σχέση μαζί τους και ανακαλύπτει σκοτεινά μυστικά για τον καθένα. Παίρνει θέση απέναντι στην ωμή βία που δέχονται η Μαρία και ο Σπύρος από τον Χαράλαμπο. Τα αισθήματα του Ορέστη για την Κλέλια δυναμώνουν, όμως εκείνος δεν αφήνει τον εαυτό του να ενδώσει, καθώς γνωρίζει ότι δεν πρέπει να μπλέξει.

«Η Μαρία είναι μια γυναίκα που όταν ανοίγει την πόρτα του. σπιτιού της φαίνεται μια γλυκιά γυναίκα και μπορεί ο κόσμος γύρω της να πιστεύει ότι είναι και μια ευτυχισμένη γυναίκα. Όταν όμως η πόρτα κλείνει τα πράγματα αλλάζουν. Επειδή αυτό που έχει γράψει ο Χριστόφορος συμβαίνει στη ζωή μας, και το έχει αντιμετωπίσει με μεγάλη προσοχή και ευαισθησία, αυτός ο ρόλος είναι μια κραυγή. Νιώθω μια μεγάλη ευθύνη. Ότι εγώ είμαι το στόμα αυτών των γυναικών. Αυτό και με συγκινεί και με θυμώνει. Νιώθω αυτό που μπορεί να υφίσταται μια γυναίκα που κακοποιείται. Πιστεύω ότι θα ταυτιστούν πολλοί άνθρωποι», έχει πει η ηθοποιός για τον ρόλο της

Διαβάστε επίσης

Maestro: Όλα όσα θα δούμε στο δεύτερο επεισόδιο της συγκλονιστικής σειράς!

Maestro: Έτσι ξεκίνησε η σειρά του Παπακαλιάτη - Η Χάρις Αλεξίου συγκίνησε το κοινό και αποθεώθηκε

Μαρία Καβογιάννη για Maestro: «Αυτός ο ρόλος είναι μια κραυγή, είναι μεγάλη ευθύνη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved