J2US Backstage: Το τραγούδι που ξεσήκωσε όλο το πλατό, η απουσία και το πάρτι στις πρόβες
Media

J2US Backstage: Το τραγούδι που ξεσήκωσε όλο το πλατό, η απουσία και το πάρτι στις πρόβες

Σάββατο σήμερα και στον Alpha στις 20:00 έχει J2US. Το Gossip-tv.gr τρύπωσε στις πρόβες και έχει όλο το παρασκήνιο.

Το show υπερπαραγωγή με -τον λες και ακούραστο- παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη πάει για το τρίτο live του σημειώνοντας ένα σπάνιο φαινόμενο. Συνήθως η πρεμιέρα μιας εκπομπής/σειράς/show είναι πιο ισχυρή σε τηλεθέαση από τη συνέχεια.

Αυτό όμως δε συνέβη στο J2US. Αντίθετα, το σόου είδε τα νούμερα τηλεθέασης να παίρνουν την ανιούσα, τη δεύτερη κιόλας εβδομάδα προβολής του, ανατρέποντας τα δεδομένα και δείχνοντας ότι μπορούμε να περιμένουμε ακόμη περισσότερα από το φαντασμαγορικό σόου με τον Νίκο Κοκλώνη.

Και οφείλουμε να πούμε πως το εγχείρημα του να κρατήσεις το ενδιαφέρον του τηλεθεατή αμείωτο συνεχόμενα για 6 ώρες και να είσαι πρώτος στην τηλεθέαση και τα 360 λεπτά προβολής δεν είναι κάτι εύκολο, το αντίθετο μάλιστα.

Είναι ένα μεγάλο κατόρθωμα που αν μη τι άλλο ήδη δείχνει πολλά: Αφενός το σόου, παρά τη μεγάλη διάρκεια προβολής του, δεν φαίνεται να κούρασε το κοινό, όπως πολλοί θα μπορούσαν να πουν. Αφετέρου, προφανώς το κοινό πέρασε καλά στην πρεμιέρα, ώστε να συντονιστεί ακόμη μεγαλύτερο και δυναμικότερο στο επόμενο live.

Η σκηνή και το πλατό υποβλήθηκαν σε ένα ολικό lifting και είναι πραγματικά εντυπωσιακά ενώ τα σκηνικά αλλά και η εφαρμογή νέων τεχνολογιών 3D και virtual reality δίνουν άλλο αέρα -εξωτερικού θα λέγαμε- στο show.

Το κλίμα στο ανανεωμένο πλατό κάτι παραπάνω από χαρούμενο και φιλικό. Έχοντας παρακολουθήσει από κοντά όλα τα προηγούμενα ζευγάρια που πέρασαν από το J2US πρώτη φορά είδαμε τόσα πολλά και διαφορετικά πρόσωπα να έχουν γίνει στην κυριολεξία μια μεγάλη παρέα. Και μπορεί να «διαγωνίζονται» αλλά τουλάχιστον με αυτά που είδαν τα μάτια μας, δεν ανταγωνίζονται. Και οι πρόβες είναι πολύωρες και κουραστικές. Που οποιαδήποτε καθυστέρηση θα μπορούσε να προκαλέσει νεύρα και ένταση.

Όχι σε αυτά τα ζευγάρια. Το χαίρονται όλοι, βοηθάνε ο ένας τον άλλον και το τρολλάρισμα ανάμεσά τους πάει σύννεφο. Πάντα με καλή διάθεση και πολύ fun.
Πρωτεργάτης στο τρολλάρισμα είναι εξάλλου ο ίδιος ο παραγωγός και παρουσιαστής, Νίκος Κοκλώνης που βρισκόταν κι εκείνος στο πλατό, έχοντας μόλις επιστρέψει από τις Κάννες (ήταν η εβδομάδα που όλες οι εταιρείες παραγωγής «δειγμάτιζαν» τα προϊόντα τους εκεί) σε μεγάλα κέφια. Η θετική του ενέργεια είναι μεταδοτική, ο ίδιος αεικίνητος και το χιούμορ του απολαυστικό.

Ποιο τραγούδι ξεσήκωσε το πλατό;

Το τραγούδι στις πρόβες που ξεσήκωσε όλο το πλατό -τουλάχιστον τις ώρες που είμασταν εκεί- ήταν αυτό που θα ακούσετε να τραγουδούν ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και η Αφροδίτη (DIDI) Γεροκωνσταντή που είναι το Αραβογαλλικό «Ya Habibi». (Χωρίς κανείς από τους δύο να ξέρει λέξη Γαλλικά) Τρελό γέλιο και τρελός χορός από όλους.

Εξαιρετικοί και πολύ συγκινητικοί και η Φωτεινή Δάρρα με τον Πάνο Τριανταφύλλου που τραγουδούν το «Αυτή η νύχτα μένει». Οι δυο τους κάνουν παρέα και εκτός πλατό έχοντας γίνει εκτός από συνεργάτες και φίλοι ήδη.

Απών από την πρόβα της Πέμπτης ο Ιωάννης Μελισσανίδης που «φόρτσαρε» πολύ στο τραγούδι των Bon Jovi και στις πρώτες πρόβες της εβδομάδας και «έκλεισε». Έτσι η Coach του Μελίνα Μακρή τον άφησε να ξεκουράσει τη φωνή του και έκανε πρόβα με τον Άρη Πλασκασοβίτη που είναι στο team των φωνητικών του Show.

Νάταλι Κάκκαβα και Κώστας Αγέρης ήταν αυτοί που πήραν και την κρυάδα της πρώτης πρόβας αφού σύμφωνα με το πρόγραμμα ανέβηκαν πρώτοι στη σκηνή, αλλά δεν αποχώρησαν μετά το τέλος αφού και ο Κώστας έπρεπε να προβάρει το ποντιακό τραγούδι που θα πει έξτρα σήμερα το βράδυ, αλλά και γιατί ήθελαν να παρακολουθήσουν και τις πρόβες των υπολοίπων.

Μπέσσυ Αργυράκη, θεάρα, με τρελό χιούμορ έχει το ταίρι που πραγματικά της ταιριάζει απόλυτα, τον «Κανάτη» της «Μουρμούρας», Τόλη Παπαδημητρίου που κουβαλάει κι αυτός κάτι από την τρέλα του ρόλου του. Είτε τους παρακολουθείς να κάνουν πρόβα – και η Μπέσσυ είναι απαιτητική coach- είτε να χαλαρώνουν στον καναπέ, απλά απολαυστικοί.

Και μαζί τους βάζουμε και τον Λευτέρη Μητσόπουλο με τη Λόλα, που πραγματικά οργώνει το πλατό, τραβάει τα βίντεο που χρειάζονται οι άλλοι για να μελετήσουν την πρόβα τους και να βελτιωθούν και όλοι μιλάνε για ένα υπέροχο πλάσμα.

Στα πηγαδάκια που περίμεναν τη σειρά τους για τη δική τους πρόβα είδαμε τη Σαμπρίνα με τον -πάντα- υπέρκομψο Άγγελο Μπράτη να συναντιέται με τη Θέλξη που σηκώθηκε για να του δείξει το φόρεμά της έχοντας πάντα δίπλα της τον σούπερ εντυπωσιακό παρτενέρ της Σπύρο Νικολαϊδη.

Και κάπου εκεί τους αποχαιρετίσαμε κι εμείς καθώς η πρόβα κρατάει ως τις βραδινές ώρες και τα ζευγάρια έρχονται στον χώρο με συγκεκριμένη ώρα προσέλευσης για να μην περιμένουν πολύ.

Μας έλειψαν οι υπόλοιποι που θα απολαύσουμε όμως σήμερα το βράδυ στον Alpha που καθιέρωσε το J2US ως το απόλυτο γεγονός του Σαββατοκύριακου, του έδωσε τον αέρα (τηλεοπτικό και μη) να κάνει ακόμη υψηλότερες πτήσεις στην τηλεθέαση και χώρο να αναπτυχθεί και να αγκαλιάσει το δικό του σταθερό και πιστό κοινό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved