Μανώλης Γεραπετρίτης: «Να είμαστε ταπεινοί. Να θέλουμε σασμό και όχι βεντέτα»
Media

Μανώλης Γεραπετρίτης: «Να είμαστε ταπεινοί. Να θέλουμε σασμό και όχι βεντέτα»

Ο πολύπειρος και πολυπράγμων ηθοποιός Μανώλης Γεραπετρίτης τα τελευταία χρόνια ειδικεύεται σε ρόλους «κακών». Ήταν ο διεφθαρμένος πρόεδρος του δικαστηρίου στην πολύκροτη δίκη της Ελένης Σταμίρη στις «Άγριες μέλισσες».

Φέτος,ο Μανώλης Γεραπετρίτης υποδύεται τον αδίστακτο λαθρέμπορο και εκτελεστή στο «Σασμό», αλλά και το φιλόδοξο, παραδόπιστο γιατρό στο «Κόκκινο ποτάμι», το αντίπαλο δέος του ιδεαλιστή συναδέλφου του Δημοσθένη Μαντά, ενώ δίνει το παρών και στις σειρές «Μια νύχτα του Αυγούστου» και «Σμύρνη μου αγαπημένη», της ΕΡΤ1 και του ΑΝΤ1 αντίστοιχα.

Διεφθαρμένος πρόεδρος στις «Άγριες μέλισσες», εκτελεστής στο «Σασμό», ερμηνεύετε ρόλους «κακών». Πώς πρέπει να πορευόμαστε στη ζωή;

«Να είμαστε ταπεινοί και να μην επιζητούμε να “ψοφήσει” η κατσίκα του γείτονα. Να θέλουμε σασμό και όχι βεντέτα».

Στο «Κόκκινο ποτάμι» φοράτε τη λευκή μπλούζα του γιατρού...

«Ονομάζομαι Πέτρος Βλαχογιάννης. Κυνηγός της δόξας και του χρήματος. Σε αντίθεση με τον Δημοσθένη, που είναι έντιμος και γιατρός. Αυτός σώζειτο παιδί της Ιφιγένειας και πλέκεται και το ειδύλλιό τους».

Με τον Μανούσο Μανουσάκη είχατε συνεργαστεί στο «Άγγιγμα ψυχής»;

«Βετεράνος στο είδος, βγάζει από τον ηθοποιό τον καλύτερο εαυτό του».

Τι γίνεται με τη νέα ταινία του Γιάννη Σμαραγδή για τον Ιωάννη Καποδίστρια;

«Δεν ξεκίνησαν τα γυρίσματα, αφενός λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, καθώς είναι συμπαραγωγή Ελλάδας - Ελβετίας- Ρωσίας και αφετέρου επειδή πέθανε η σύζυγος του Γιάννη Σμαραγδή».

Ο ρόλος σας στην ταινία;

«Υποδύομαι τον πρωθυπουργό Ιωάννη Κωλέττη».

Γράψετε το βιβλίο «Με τα μάτια της καρδιάς - Το όνειρο ενός καλύτερου κόσμου». Γιατί επιλέξατε αυτό τον τίτλο;

«Για να δείξω ότι είναι γραμμένο από καρδιάς. Μια κατάθεση ψυχής. Μέσα από αυτό προσπαθώ να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Όπως αναφέρω και στο βιβλίο, κανείς δεν είναι τέλειος. Αυτό το βιβλίο είναι οι σκέψεις μου για τον κόσμο, για την κοινωνία μας. Το χρηματοδότησα μόνος\ μου, γιατί τα έσοδα πάνε για ένα σκοπό. Πρέπει να έχουμε όραμα, μεράκι και να αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Τα όνειρα βγαίνουν αληθινά μόνο όταν τα πιστεύουμε. Η ζωή είναι γεμάτη ανατροπές και κανείς δεν γνωρίζει τι επιφυλάσσει το αύριο», είπε ο Μανώλης Γεραπετρίτης στο περιοδικό Τηλεθεατής.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved