Νεφέλη Κουρή: «Ο Καστρινός έχει την Αλεξία σαν το πιο πολύτιμο πράγμα πάνω στη γη»
Media

Νεφέλη Κουρή: «Ο Καστρινός έχει την Αλεξία σαν το πιο πολύτιμο πράγμα πάνω στη γη»

Η Νεφέλη Κουρή με σημαντική θητεία στην TV μας συστήνει την ηρωίδα της, Αλεξία Καστρινού, στην τηλεοπτική σειρά του Mega, Μαύρο ρόδο.

Επαναστάτρια από κούνια η Αλεξία Καστρινού, την οποία ερμηνεύει η πολυτάλαντη Νεφέλη Κουρή, αν και αγαπάει τον πατέρα της Θέμη, αντιδρά στις πατριαρχικές μεθόδους του. Λατρεύει τη μητέρα της Αγγελική και τον αδελφό της Πέτρο, ενώ με τη μοναχή Ελισάβετ έχουν κοινά σημεία και κώδικες επικοινωνίας.

Πώς περιγράφετε την Αλεξία Καστρινού;

«Ένα νέο κορίτσι γεμάτο όνειρα για τη ζωή. Βρίσκεται διαρκώς σε μια αναζήτηση, κυρίως πνευματική. Δεν είναι ευχαριστημένη από το κοινωνικό της περιβάλλον, βαριέται εύκολα εκείνη λατρεύει τον πατέρα της, την παρέα της και αγαπάει πολύ την οικογένειά της. Είναι πολύ έξυπνη, θέλει γύρω της να επικρατεί ηρεμία και χαρά. Όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά, βάζει σκοπό να το διορθώσει».

Η σχέση της με τον Πέτρο;

«Πολύ αγαπημένα αδέλφια. Έχοντας μικρή διαφορά ηλικίας, μαζί αντιμετωπίζουν τις οικογενειακές δυσκολίες και για τις υπόλοιπες ξέρουν πως, ό,τι και να συμβεί, έχουν ο ένας τον άλλον».

Πώς είναι η σχέση της με τον πατέρα της, Θέμη;

«Ίσως τη χαρακτηρίζαμε εκρηκτική. Βέβαια, είναι μία σχέση αγάπης και τρυφερότητας. Ο Καστρινός έχει την Αλεξία σαν το πιο πολύτιμο πράγμα πάνω στη γη. Δεν θέλει να την πειράξει κανείς και, φυσικά, θα είναι για πάντα το κοριτσάκι του. Και εκείνη λατρεύει τον πατέρα της. Όταν όμως κάτι την ενοχλεί στη συμπεριφορά του, το λέει αμέσως»

Ποια είναι η στάση της απέναντι στη σχέση του αδελφού της με την Ελισάβετ;

«Στην αρχή, βλέπουμε πως η Αλεξία είναι πολύ προστατευτική με την Ελισάβετ και την ενοχλεί που ο αδελφός της την επισκέπτεται συχνά. Φοβάται μήπως δεν συμπεριφερθεί σωστά ή κάνει κάτι και τη φέρει σε δύσκολη θέση. Στη συνέχεια, σίγουρα, υποψιάζεται πως ο αδελφός της ενδιαφέρεται για την Ελισάβετ. Δεν ξέρουμε, όμως, ακριβώς πώς θα αντιδράσει, όταν καταλάβει πως ο Πέτρος κολλάει πραγματικά μαζί της».

Η Αλεξία με την Ελισάβετ θα βρουν κοινά σημεία;

«Έχουν πολλά κοινά σημεία, όπως ότι είναι δύο νέα κορίτσια που αναζητούν κάτι το διαφορετικό, πιο βαθύ, πιο πνευματικό και ουσιαστικό. Παρότι η Αλεξία δεν είναι μοναχή, αντιμετωπίζει με θαυμασμό τον τρόπο ζωής της Ελισάβετ».

Δίνει μάχες με τον πατέρα της και για τη σχέση που έχει με τον Παναγιώτη

«Υπερασπίζεται τον εαυτό της και τη σχέση της. Δεν θέλει οι υπόλοιποι να μπλέκουν στα προσωπικά της, αν και ξέρει ότι οι γονείς της την αγαπούν».

Η σχέση της Αλεξίας με τη μητέρα της, Αγγελική;

«Είναι πολύ βαθιά. Είναι σαν φίλες που μοιράζονται τα πάντα, μέχρι ένα σημείο φυσικά. Γι’ αυτό και όταν η Αλεξία καταλαβαίνει πως η μητέρα της έχει μυστικά από εκείνη, νιώθει άσχημα. Ωστόσο, δεν το βάζει κάτω και διεκδικεί την όμορφη σχέση τους, προσπαθώντας να την προσεγγίσει, να τη βοηθήσει και να της συμπαρασταθεί σε ό,τι και να συμβαίνει».

Ο Βίκος είναι ερωτευμένος με τη μητέρα της;

«Για την Αγγελική η σχέση αυτή μοιάζει με διέξοδο σε μία καταπιεστική ζωή και τη μοναξιά που βιώνει. Νομίζω πως στο μέλλον θα μάθουμε πιο πολλά για αυτή τη σχέση», είπε η Νεφέλη Κουρή στο περιοδικό Τηλεθεατής.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved