Νεφέλη Κουρή: Η ηλικία, ο γάμος, η μητρότητα και ο ρόλος στο Μαύρο Ρόδο
Showbiz

Νεφέλη Κουρή: Η ηλικία, ο γάμος, η μητρότητα και ο ρόλος στο Μαύρο Ρόδο

Η νέα σειρά του Mega με τίτλο ''Μαύρο Ρόδο'' έκανε πριν λίγες πρεμιέρα και παρουσιάζει την ιστορία μίας δόκιμης μοναχής που ερωτεύεται έναν γοητευτικό άνδρα.

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που πλαισιώνουν την νέα αυτή σειρά είναι και η Νεφέλη Κουρή. Η νεαρή ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές και σε κάθε της εμφάνιση κεντρίζει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και αποσπά θετικά σχόλια.

Πάμε να τη γνωρίσουμε καλύτερα…

Ηλικία

Η Νεφέλη Κουρή γεννήθηκε το 1989 και είναι 33 ετών. Ήταν η προτελευταία από τις κόρες μίας μεσοαστικής πολύτεκνης οικογένειας και μεγάλωσε στα βόρεια προάστια της Αθήνας. Τελειώνοντας το σχολείο, άρχισε να σπουδάζει Ψυχολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Παρόλα αυτά, η αγάπη της για τις Τέχνες την ώθησε να δώσει σε πολλές σχολές, καταλήγοντας στο Ωδείο Αθηνών. Ως ηθοποιός, έχει συμμετάσχει σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο.

Ο γάμος και η μητρότητα

Η ηθοποιός πριν από λίγα χρόνια δημιούργησε τη δική της οικογένεια. Συγκεκριμένα, τον Μάιο του 2017 παντρεύτηκε με τον φωτογράφο Γιώργο Καπλανίδη. Λίγους μήνες αργότερα, τον Αύγουστο του ίδιου έτους απέκτησε το πρώτο του παιδάκι, μία κορούλα.

Μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε δηλώσει: «Βλέπω τη ζωή με πιο θετική ματιά, είμαι πιο χαρούμενος άνθρωπος και ό,τι μαύρες σκέψεις είχα πιο πριν ή έπεφτα ψυχολογικά είναι πολύ λιγότερες. Από τότε που ήρθε το παιδί στη ζωή μου είναι σαν ένα φως. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία. Θέλω να γίνω καλύτερος άνθρωπος γι’ αυτό το παιδάκι».

Ο ρόλος στο Μαύρο Ρόδο

Η Νεφέλη Κουρή υποδύεται την Αλεξία Καστρινού στη δραματική σειρά «Μαύρο Ρόδο».

Είναι η αδελφή του Πέτρου. Έχει σχέση με τον Παναγιώτη, τον οποίο δεν συμπαθεί ο πατέρας της. Η Αλεξία μισεί τις τακτικές του πατέρα της καθώς και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τις γυναίκες. Πρακτική, λογική και επαναστάτρια απέναντι στο πατριαρχικό καθεστώς του σπιτιού της. Νιώθει πιο κοντά στη μητέρα της.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved